Anonim

CHAPPIE - Teaser Trailer

Under den första säsongen av SOA, IIRC, säger Kirito till sin vän att de inte kan känna smärta i SOA. Men senare ser vi att många karaktärer reagerar som om de känner smärta (skriker av smärta, etc.) och också tycker de om och smakar mat och mat. Så, hur är detta möjligt?

Känner människor som spelar Sword Art Online något eller inte?

Nervutrustningen kan teoretiskt simulera smärta liksom alla andra sinnen.

Inuti fanns det många signalöverförare. Genom att använda de elektroniska signalerna som sänds av dessa sändtagare fick växeln tillgång till användarens hjärna. Användaren använde inte sina ögon eller öron för att se och höra, signalerna gick direkt till hjärnan. Dessutom kunde maskinen inte bara få tillgång till syn och ljud utan också: touch, smak och lukt också det vill säga alla fem sinnen.

Men spelarna i SAO uppenbarligen inte känner smärta förutom vissa obehag.

Kuradeel rynkade pannan och böjde läpparna uppåt och stak sedan min högra arm med svärdspetsen. Han vridde den sedan två gånger, sedan tre gånger.
Argh !
Även om jag inte kände någon smärta, passerade en obehaglig känsla av att bli stimulerad i nerverna genom hela kroppen tillsammans med den starka förlamningseffekten. Varje gång bladet grävde in i min arm minskade min HP långsamt men stadigt.

I ALO Pain Absorption introduceras som en inställning som reglerar hur mycket smärta spelaren känner av ett sår.

Lågorna som strömmade genom mina nerver släcktes av känslan av tjock metall som tränger igenom min kropp. Mitt i bröstet genomborrades av svärdet, som tycktes vara djupt rotat i golvet. Även om det inte fanns någon smärta, blev jag attackerad av intensivt obehag.
Ki ... Kirito-kun !! När jag hörde Asuna s gråta, mötte jag hennes blick medan jag försökte berätta för henne I my bra .
Men snabbare än min röst kunde komma ut, talade Sugou plötsligt till mörkret på himlen ovan med en blomstrande röst.
Systemkommando! Smärtabsorption, ändra till nivå 8.
Det ögonblicket sprids en skarp kon av ren smärta genom ryggen, som om jag blev knivhuggen.
G ... Guh ... När ett stön läckte ut ur munnen, suttade Sugou av skratt.
Kukuku, det finns fortfarande två godsaker till dig. Smärtan kommer att bli starkare gradvis så se fram emot att njuta av den. När det blir lägre än nivå 3 är jag rädd att det verkar som om du fortfarande kommer att känna symtomen på chock även efter att du loggat ut .

Med tanke på att ALO är baserad på SAO-tekniken kan vi sannolikt anta att denna inställning användes för att förhindra att SAO-spelarna känner någon smärta.
När det gäller deras skrik tror jag att det bara är ett naturligt svar när du är i panik och inser att du kan / kommer att dö.
Det första och andra utdraget är från den första ljusromanen och den sista är från den fjärde (översättningar av Baka-Tsuki).