Anonim

Carole King & James Taylor - Will You Still Love Me Imorrow

När Madara använde Izanagi innan Hashirama dödade honom, överlevde han på bekostnad av ett av hans ögon. Men när han aktiverade sin Rinnegan årtionden senare återställdes hans blick.

Så om du har Rinnegan och du utför Izanagi / Izanami, betyder det att det inte finns några nackdelar? Om det är sant skulle det vara oövervinnligt, eftersom någon som Madara kan använda den oändligt och aldrig förlora i en strid.

Jag tror inte att du kan utföra Kinjutsu med Rinnegan. De är unika för Sharingan. När det gäller hans öga som Madara fick efter årtionden var det genom att använda Hashirama-cellerna. Han samlade dessa celler under sin kamp med Hashirama och odlade dem under sin tid med Black Zetsu.

Så för att svara på din fråga, NEJ du kan inte utföra Izanagi / Izanami med Rinnegan.

2
  • Ahh, så det var Hashiramas celler som återställde hans ögon, inte det faktum att vi väckte Rinnegan. Är det?
  • Ya han infunderade Hashiramas celler med sin kropp, vilket gav honom otroliga regenererande krafter och eftersom det är kombinationen av både Indra och Ashuras chakra kunde han aktivera Rinnegan-ögonen.

Kan du citera en källa där någon med Rinnegan använde Izanagi / Izanami. Endast Sharingan-användare har visat sig använda denna färdighet och de tappade alla användningen av ögonen efter. Således skulle svar i bästa fall vara spekulativa.

Spekulera.

Även om dessa färdigheter kan användas av en rinnegan-användare blir de mörka när de används. Därför är det ett slöseri att använda Izanagi / Izanami med ett öga som kan väcka Rinnegan. Detta liknar hur Danzo var förvirrad om huruvida han skulle använda Shisuis öga för sin Genjutsu eller för Izanagi. Således skulle ett rinnegan-öga också bli blind om det används för dessa kinjutsu.

3
  • Narutopedia: "Men Madara hade planerat framåt: han hade planerat att en Izanagi skulle aktiveras någon gång efter hans död och förändrade verkligheten för att återföra honom till liv i utbyte mot hans högra ögons vision ... Det var inte förrän decennier senare, mot slutet av Madaras naturliga liv, att cellerna hade någon effekt, som väckte Rinnegan (i processen återställde hans högra öga). "
  • @JefferyTang och vi vet att det återställdes eftersom han gav båda dessa ögon till Nagato, som aldrig visade brist på syn på ett öga.
  • Rinnegan kan ha återställt en begagnad Sharingan, som använde Izanagi, men det har aldrig visat att en rinnegananvändare offrar sitt öga. Även Madara kan ha använt en annan uppsättning blickar för det "planerade framåt". Jag litar inte riktigt på wiki om den inte citerade en källa.

Sage of the Six Paths hade makten att föra illusioner till verkligheten. Obito förklarar detta när han pratar om Danzos Izanagi. Du kan säga att den ultimata Izanagi är den för en person som har kombinerat Senjus makt och Uchihas makt som är kraften i Rinnegan, så jag skulle säga att Rinnegan har den obegränsade Izanagi-förmågan.