Anonim

Topp 10 bortkastade djävulens frukter i ett stycke

Svagheten i Zombie of Thriller Bark är salt.

När salt kastas i en zombies mun, avlägsnas skuggan som rör liket och zombien renas. Eftersom salt är en egenskap av havsvatten och eftersom skuggan fästes på grund av en Devil Fruit-kraft, frigörs skuggan naturligt.

Om Brook nekade Moriahs Devil Fruit-kraft med salt, betyder det då att ingen Devil Fruit-användare kan äta salt?

1
  • Observera att salt traditionellt är kopplat till mystisk rening, troligen på grund av att det används som konserveringsmedel; detta gäller både västerländska och östra kulturer. Salt i munnen är jag tror att ett av de vanliga sätten att hålla (åtminstone vissa) odöda från att stiga, med zombies som sys i munnen för att hålla den där.

Nej, detta är bara den speciella svagheten hos just den här djävulens frukt.

Jag menar, Luffy äter allt, nästan överallt. Och i de flesta rätterna finns det salt, eller hur lagar du spagetti?

En annan instans för att bevisa min åsikt är att Luffy hade gått under vattnet flera gånger och nästan hade drunknat. I processen "åt" han också salt, men det hade ingen effekt, som att förlora sin Devil Fruit-kraft.

4
  • 1 du har en poäng här för ditt andra bevis ... Jag trodde att de har någon form av specialdiet eller något
  • Jag tänkte också på det här, men om du känner till Luffy och hur han äter allt skulle han ha dött för länge sedan xD
  • 6 Detta svar är korrekt men ignorerar varför. I (vissa) haitiska traditioner skapas en zombie genom att gå nära sängen till en annan sovande person, fånga sin själ genom att blåsa den över en flaska och gå tillbaka till ditt hem bakåt med flaskan. Utan sin själ vissnar de och dör. Du öppnar flaskan över graven och de återvänder till livet som din slav. Zombie tycker att den lever men har ingen fri vilja. Men det smakar dock vilken mängd salt som helst, det kommer ihåg att det är dött och går tillbaka till sin grav mot order. Den här historien är inspiration för zombies i ett stycke.
  • wow thx, ge den här mannen ett pris. bra förklaring.

Obs: Salt används vanligtvis för att symbolisera rening, så det användes för att uttrycka frisläppandet av denna Djävulens frukt.

1.Luffy älskar kul och köttet förstör inte. De skulle behöva salt för att bevara kött som pirater, särskilt på det första mindre utvecklade fartyget.

  1. Ace och Luffy skulle ha dött av mat. Vilket bättre sätt att döda två berömda pirater som älskar mat än genom att förgifta maten?

  2. Någon skulle ha varnat Luffy i kapitel 1 som om att simma.

  3. Varje frukt har sin egen individuella svaghet och styrka. Som eld rök

  4. Luffy rörde vid en Seastone som var tvungen att ha salt på sig.

  5. Luffy har fallit i vatten och troligen havsvatten minst en gång.

Så jag drar slutsatsen att salt inte påverkar alla Devil Fruit-användare.

Jag kommer inte ihåg vilket avsnitt det var, men Sanji samlade speciellt salt till fartygsköket. Så jag tror inte det är frågan. Saltskada är zombiespecifik, inte djävulsk fruktätare. Inte allt som är kopplat till havet är dåligt :)

Förbannelsen kommer bara att träda i kraft på havsvatten, inte på något som tas / extraheras från havet (som naturligt innehåller salt). Kom ihåg i Water 7 avsnitt, där Sanji utmanades av en gammal man att hitta den hemliga ingrediensen i hans friterat ris? Och den hemliga kryddan är faktiskt SALT, som var synligt kvar efter katastrofen av Aqua Laguna.

Och så var det, Sanji tillämpade nytt SALT till hans matlagning, och allt Luffys besättning blev förvånad över den nya smaken.

Om det skulle stämma skulle Luffy inte heller kunna äta fisk och jag tror att de skulle innehålla en hel del salt. Så ja, salt borde vara bra i en Devil Fruit-användares diet

2
  • Kan du klargöra lite om "de skulle innehålla en hel del salt"?
  • @Maroon Fish skulle innehålla en hel del salt eller ändå vara salt. Fisken som lever i havet ändå