Anonim

Förstå HMO GRATIS MINIKURS - Bröstmjölk vetenskaplig

I kapitel 10, under Erens flashback, gav Erns far honom en nyckel och berättade för honom att omfamna kraften i Titan-transformation om han ville skydda Mikasa och Armin. Hans far sa att nyckeln är för källaren under deras hem i Wall Maria där alla hemligheter skulle avslöjas. Jag undrar om det redan har avslöjats i mangan. Om det har avslöjats, kan någon förklara det?

3
  • 5 detta har inte avslöjats i mangan
  • detta är en viktig plotpunkt som fortfarande håller på att utvecklas. Jag föreslår att du fortsätter att läsa mangan och njuta av de långsamma uppenbarelserna
  • det är en nyckel för att låsa upp den svarta lådan.

Detta har inte avslöjats ännu i mangan men det har funnits ytterligare ledtrådar än vad som finns i anime. Observera att detta innehåller stora spoilers.

Vissa Titans kan förvandlas till människor.

Denna förmåga kan uppnås genom att äta en människa med den förmågan. Några andra titanmakter kan överföras på detta sätt. Vissa släkter av människor har speciella krafter och det mesta av mänskligheten kommer från en enda släktlinje. De flesta av minnena från denna familj raderades av den "sanna kungafamiljen". En Titan har förmågan att hålla minnen från några tidigare titaner inklusive Titan som byggde väggarna och raderade minnena. Denna förmåga kan endast låsas upp om en medlem i den sanna kungafamiljen har den Titan-makten. Som detta sägs av en medlem i den sanna kungafamiljen som försökte övertyga sin familjemedlem att äta den nuvarande innehavaren av den makten (som inte var medlem i den familjen) är denna information något misstänkt. Vid en tidpunkt hade Erens far denna förmåga (men kunde möjligen inte låsa upp den). Dessutom demonstrerade kungafamiljen förmågan att injicera sig med en spruta som förvandlade honom till en specifik titan efter eget val. Erens far visade förtrogenhet med denna familj och den förmågan. I källaren har Erens far lämnat lite information antingen om sprutorna, låsa upp Titan-minnet, vad han lärde sig via Titan-minnet, varför han förrådde den sanna kungafamiljen, eller helt enkelt vad vi redan har lärt oss om Titans och kungafamiljen men vad Eren inte skulle ha vetat när nyckeln gavs honom.

Det är också möjligt (med hur denna fantastiska manga föregår) att källaren avser någon hemlighet som inte ens har antydits för oss ännu.

1
  • 6 Varje mening i spoilermarkören är bokstavligen en spoiler för någon som inte har läst mangan.

Detta har avslöjats nu i mangan. Observera att detta innehåller stora spoilers.

Källarnyckeln ... öppnar inte källaren. Källaren innehåller ett blygsamt kontor som ser vanligt ut. Nyckeln öppnar en dold låda i skrivbordet som ... är tom. Men lådan har ett dolt fack som innehåller tre böcker. En bok innehåller ett foto av en familj. På baksidan av fotot finns en anteckning som indikerar att detta är ett foto, inte en ritning, och det bevisar att mänskligheten lever utanför väggarna. Böckerna ger Erens fars livshistoria och hur det relaterar till deras nuvarande situation. Det avslöjas i nuvarande kapitel.

Uppdaterar @ kaines svar ... Den senaste mangan (nummer 86) har gett ytterligare information om nyckeln. Stora spoilers följer.

Boken Eren hittar i lådan som öppnas med nyckeln utvidgar det universum där karaktärerna lever vidare och säger att inte bara mänskligheten inte har varit begränsad (och på utrotningsgränser) utan att de inuti nämnda vägg är något förvisad från det "huvudsakliga" dystopiska samhället. Erens far själv förvisades efter att ha plottat mot härskarna i nämnda samhälle tillsammans med hans original- fru, efter hans original- son förrådde paret.

Om du do känna till Vad odjuret titan är, då kommer följande spoiler (också stor, så var försiktig) en upprörande twist av händelser.

Det har också avslöjats att han är sonen som förrådde Grisha Yaeger och, slutgiltigt, Erens halvbror.