Anonim

Himmel på jorden och läskigt som fan - DESTINATIONER AFRIKA

Om du bara tittar på de första avsnitten är det en vanlig Mahou Shoujo för tjejflickor anime ...

Men handlingen blir tjockare till något för tungt för unga tjejer att smälta (imo) snart nog.

Hela uppdelningen och betrakta sig själva som levande offer för sin gud, för att inte tala om den systerliga skuldresan.

Med det i åtanke, var faller det?

Den lätta romanen Washio Sumi wa Y sha de Aru, som är inställd i samma universum två år tidigare och är animeens förspel, riktar sig mot seinen demografisk. De seinen demografiska inkluderar män från 17 år och uppåt. Det kan vara säkert att anta att anime Y ki Y na wa Y sha de Aru är för samma demografiska som ljusromanen.

Showen sänds också sent på kvällen på den primära kanalen MBS och andra kanaler, så tidigt som 22:00 och så sent som 03:00 sent på kvällen. Den sena kvällen som visar anime innebär att den åtminstone är för unga vuxna och inte för tjejer som introduktionen kanske antyder.

Källor:

  • Wikipedia - Y ki Y na wa Y sha de Aru: Washio Sumi wa Y sha de Arumål demografiska
  • Seinens definition: http://en.wikipedia.org/wiki/Seinen_manga
  • TV-schema: http://live.nicovideo.jp/watch/lv195090725
4
  • Sena anime kan fortfarande vara shounen eller shoujo demografisk, men det är inte fallet här. Till exempel är Akatsuki no Yona (för närvarande sändning) mer shoujo än josei, men sänds i slots på sena kvällar. Jag tror att det förväntas att många av tittarna (inklusive de yngsta) kommer att spela in det snarare än titta på lufttid, så sändningen säger inte så mycket om måldemografin.
  • @LoganM: Jag tror att sena anime i allmänhet inte passar för unga tittare (grundskolan) - de riktar åtminstone till lite mer mogna (runt gymnasiet och uppåt). Även en relativt tämjad som Akatsuki no Yona har svek och skildring av människor som dödas med riktiga vapen, så jag tvivlar på att föräldrar skulle tillåta sina barn att titta på dem. Angående mål demografisk av Yuyuyu, skulle jag gissa att det skulle locka manliga tittare, eftersom alla karaktärer är kvinnliga (men den faktiska demografin kanske inte är så sned, vilket Madoka visar, som åtnjuter tittar från båda könen).
  • Jag visade ep 8 och 9 för min fru, hon var "grov, inget sätt!" med hela offret. Om det slog mig som en man och orsakade den reaktionen, tror jag att du har rätt i pengarna.
  • @nhahtdh betoningen på Togos bröst är också en bra ledtråd för det manliga målet.