Anonim

PEACH PIT - persikogrop

Jag tänker på en anime men jag minns bara en flashback om en karaktär (möjligen en skurk karaktär). Det buggar mig att jag inte kan komma ihåg vad anime var. Jag är säker på att jag kommer ihåg huvudberättelsen när någon säger titeln, men just nu är detta bara ett oassocierat fragment i mitt huvud så här är det jag minns

Det börjar med en ung pojke och hans far som bor i en fattig stad där de båda arbetar på samma fabrik. Berättaren (kvinnan tror jag) säger att för det här barnet var det bara två stunder i hans liv som han uppskattade: en var när han blev sjuk och hans far stannade vid hans sida och bytte den våta handduken på huvudet. Jag kan inte komma ihåg det andra ögonblicket.

Hans far är en berusad eller något som i stort sett tar alla pengar pojken tjänar och troligen slår honom också. Hur som helst, pojken får reda på från en person vid sitt arbete att det var en grannkvinna som stannade vid hans sida medan han var sjuk och inte sin far (och så hans värderade minne försvagades). Hans andra värderade minne var sant, men jag kommer inte ihåg det.

Så en dag samlas några andra på och börjar slå skiten ur pojken när han upptäcker sin far. Pojken tittar över honom som om han ber om hjälp. Hans far tittar på honom ett ögonblick men tittar sedan bort och fortsätter sin glada väg.

Det är allt jag minns ... All hjälp skulle uppskattas.

1
  • Kommer du ihåg hur någon av karaktärerna ser ut?

åh! Jag listade ut det! Det tog mig ett tag att leta igenom några serier som jag trodde att det kunde ha varit. Jag trodde att det kunde ha varit en mindre nynazistisk eller tjeckisk SS-karaktär från Monster, kamratens "skurk" från Gun X Sword, den perfektionistiska karaktären från den sista berättelsebågen i The Twelve Kingdoms, eller en av de rika och gränsöverskridande gamla män från Kaiji eller Akagi.

Men då gick det upp för mig ... Hunter X Hunter (2011)! Jag hittade de första tio minuterna av avsnitt 80.

Det var några detaljer i den föregående beskrivningen, men det är historien om ungdomen av Gyro (ledaren för NGL: s underjordiska). Vi får aldrig veta vad som händer med honom, men jag kan bara anta det värsta om du såg avsnittet. Jag tror att mitt minne försvann eftersom hans namn, position och historia om ungdomar nämns utan någon form av introduktion av hans karaktär i historien. Verkar misstänkt för mig ...

Jag är ledsen att svara på min egen fråga kuwaly och andra människor som kan ha undersökt detta. Ha en bra dag.

1
  • 4 Att svara på din egen fråga är helt bra! Glad att du hittade ditt svar! :)

Michiko & Hatchin har kränkande styvföräldrar i början, i ett fattigt land.

1
  • Kan du utöka lite om detta för att hjälpa affischen? Kanske förklara hur Hatchin kan misstas som pojke etc.