Anonim

Startup-företagsprofil: \ "I Am Fathom.clothing \"

I det sista avsnittet av Violet Evergardennär hon presenterade sig pausade Violet och såg lite förvånad ut.

Är det möjligt att Gilbert är den hon träffade där i stugan? Har det kommit något uttalande från författaren om detta?

3
  • Jag skulle föreställa mig att hon skulle ha fått en mycket större reaktion om det var han.
  • Observera att det kommer att bli en andra säsong med en originalberättelse. En ny information kan komma efter att andra säsongen kommer.
  • Jag tror att major Gilbert överlevde explosionen på grund av det faktum att de aldrig hittade kroppen och reaktionen från violett på det allra sista avsnittet. Även om jag håller med vissa som säger, skulle hennes reaktion ha varit mer dramatisk om det verkligen var honom vid dörren, men jag tror också att eftersom hon nyligen hade upplevt känslor, hade hon inte upplevt äkta glädje ännu, så hennes reaktion skulle bli definitivt slö.

I ljusromanen baseras anime på,

han överlevde. Han vaknade före Violet och ber alla att hålla det hemligt från Violet så att hon kan växa som en person utöver att vara en känslomässigt stuntad loli-super soldat medan han avancerade uppåt i armén som en del av ett spec ops-team. Han gjorde sin stora återkomst i tåget för att rädda dagen.

Å andra sidan anime

lämnade det vagt för det är ganska en skitmotivmotivation. Jag hatar personligen motivationer som kokar ner till "Jag gör den här assholish saken så att du inte behöver lida / oroa dig, tänk på att jag är en idiot gör att du lider ännu mer".

Anime-personalen trodde troligt att låta honom komma tillbaka skulle försvaga Violets karaktärbåge.

2
  • Förmodligen skulle jag vilja uppmärksamma att det kommer att finnas säsong 2 med förmodligen en originalberättelse. Det är en anledning till att jag var osäker på att svara på det nu (förutom att jag bara hittade svaret från googling utan att titta / läsa det)
  • 1 @AkiTanaka det var därför jag uttryckligen nämnde att det är från ljusromanen. Att ge "uttalande från författaren om detta". Det håller det här svaret relevant även när anime fortsätter och går åt andra hållet.