Anonim

Det finns ingen form av dröm [Svar] [Eng SUB]

Efter att ha läst denna fråga om varför Sanji's bounty poster ritas, inte hans verkliga bild. Jag tänkte bara på själva bounty-affischerna. Jag vet att bortsett från Luffy tas resten av besättningens bounty-affischer efter Ennies Lobby-båge.

Men vad sägs om deras bounty hunters-bild efter tidshopp? Jag vet att det förmodligen är när de är i dressrosa, men om jag såg Sanjis och Choppers affischer verkar det som om deras affischer tas på Sabaody Island. Och också Frankys bounty-affisch som tas när han är i Punk Hazard eller Fishman Island eftersom det visas hans Franky Shogun, inte hans sanna ansikte. Han använde bara Franky Shogun vid Punk Hazard när han slogs med Buffallo och Baby 5 och när han kämpade mot Fishman Pirate på Fishman Island.

Så jag vill veta var och när Mugiwara Crews nya bounty-affischer togs?

+50

Liksom de flesta andra bounties i serien tror jag inte att platsen eller den tidpunkt då fotoet klickades någonsin kommer att avslöjas i universum, så här är vad de nya bountiesna märker:

Här är en bild av stråhattarnas bounties efter tidshopp för referens:

      

  • Luffy: Det är svårt att ta reda på när Luffys foto togs eftersom det saknar särskiljningsförmåga, men när det gäller var: Det togs på Fishman Island. Min grund för att säga detta beror på att han bara hade den där outfit på Fishman Island. Det här var hans uppkomst vid Punk Hazard, medan hans uppkomst vid Dressrosa var den här. Som nämnts i Wikias artikel om Luffy:

    Under Punk Hazard Arc hade Luffy en lång vinterrock med röda och vita horisontella remsor, tillsammans med gula öronkåpor, som han stal från en av Brownbeard's Centaur Patrol Unit.

    Under Dressrosa Arc hade Luffy en öppen, kortärmad skjorta med ett solrosmönster, tillsammans med sina vanliga blå shorts och gula skärp. Han hade också ett falskt skägg.

  • Zoro: Baserat på Zoros uttryck tas det troligen strax efter hans kamp med Hyouzou på Fishman Island. Det är en av de enda två scenerna där han bär sin bandana efter tidshopp (den andra är i sin kamp mot Pica), men uttrycket är påfallande lik ett som han gjorde efter sin kamp mot Hyouzou.

  • Usopp: Usopps fotografi togs just nu när han kronades till Gud Usopp i Dressrosa med Hajrudin som höll honom uppe. Samma uttryck kan ses här.

  • Nami: Baserat på hennes ställning knäpptes hennes fotografi sannolikt på Fishman Island när hon var med sjöstjärnan Pappug, skaparen av Criminal fashion line.

  • Sanji: Baserat på hans uttryck tas hans fotografi på Fishman Island när han springer för att simma med sjöjungfrurna. Scenen är från avsnitt 528 av anime.

  • Robin: Det är svårt att bedöma var och när fotografiet togs. Allt vi kan säga säkert är att hon är i sin stridsställning, så det är antingen före eller under en strid. En sann kandidat för var är dock Fishman Island, eftersom det är där de flesta fotografierna har tagits på Gyoncorde Plaza när hon gör sig redo att slåss mot Hodys underjordiska.

  • Chopper: Det tas troligen under en stor bankett på King's Palace eftersom han har ett sockervadd i handen. Troligtvis är det banketten på palatset efter att kampen med Hody var över. Detta skulle placera fotografiet som Fishman Island.

  • Franky: Han använde Franky Shogun på Gyoncorde Plaza och vid Punk Hazard. Det är dock mer troligt att det förra är platsen där just det här fotografiet togs eftersom det är där de flesta fotografierna tas, och jag tror inte att det fanns någon på Punk Hazard som kunde ha tagit den här bilden.

  • Bäck: Det kan vara från en av hans spelningar som Soul King innan han fortsatte sin resa med Straw Hats eller från en scen under / efter sin kamp med Hody's underling på Fishman Island. Men som anges i kapitel 801 i Manga, på denna sida, är det verkligen hans konsertaffisch.

3
  • Eftersom deras nya affischer visas efter dressrosa-bågen trodde jag att deras bilder togs på dressrosa. Men inser bara att de är från olika platser eftersom Franky Shogun: D
  • Åh, om Brooks önskade affisch, jag tror att den kommer från hans världsturnéaffisch. Jag tror att de sa det när de först ser affischen.
  • @JTR Ja, det är sant. Kontrollerade mangan och uppdaterade inlägget.