Anonim

2015 - Adam Young [Owl CIty] Lyrics [CC] \ "OWL CITY IS BACK \"

Med tanke på förvirringen mellan de två ugglorna (Yoshimura vs Eto) vet vi vilken Arima tog denna quinque från? Har han kämpat med båda? Jag är inte säker på om en Tokyo Ghoul: re-tagg är värdefullt.

5
  • Om inte det faktum, att quinque skulle göras med stile levande ghoul, antar jag, att detta är rester från Etos kagune, som lämnades efter strid med Kaneki under Tsukiyama-operationen. Inga bättre antaganden, eftersom det inte fanns några andra ghouls av SSS-hastighet än Eto.
  • @lentinant För det första kan Ghoul vara död, Kagune Sac själv är allt som är viktigt, som de flesta mänskliga organ, det är fortfarande bra efter döden, men hur länge är osäkert eftersom det inte är mänskligt. För det andra kan det inte vara från Kanekis kamp mot Eto, hon lämnade inga Kagune Sacs, bara RC-celler. För det tredje är Yoshimura också SSS och klassificeras som OWL, Eto är One eyed Owl. För det fjärde kämpade han och vann mot minst en av dem för länge sedan, jag tror att Yoshimura refererar till detta när han kämpar mot Kurowa och Shinohara.
  • @Ryan Yoshimura hänvisar till att han tappade armen till Arima, inte Kakuho. Ändå tillhör allt "material" från Yoshimura fortfarande Aogiri, åtminstone just nu när Arima möter Kaneki.
  • @Ryan, ja, den här Quinque kan göras med en del av faktiskt Etos kakuho. Kaneki fick en del av Rize kakuho, och den här delen fungerar fortfarande som fullt fungerande kakuho. Det betyder att det är möjligt att ta en del av kakuho från ghoul utan att döda honom (speciellt när vi pratar om Eto, som har höga regenerativa förmågor). Eto fängslades länge i Cochlea, så det var möjligt för henne att ha operation under tiden. Jag kan inte heller tro att hon förlorade så lätt för Fuwa, vilket får mig att tro att hon var försvagad. Men detta är också helt min fantasi utan några bevis.
  • @lentinant Glöm inte Ghouls kan ha mer än en Kakuho. Jason hade minst två, Kaneki Ate en, men han hade en annan som han använde på Juzo innan han dödades. Yoshimura och Eto har 6-8 enligt Wiki, och Shinohara noterade att Centipede hade flera. De regenererar naturligtvis också, vilket är hur de odlas. Jag tvivlar också på att ghouls i Cochila matas tills de är fulla. Eto var sannolikt mycket hungrig och svag när hon kämpade mot Furuta.

Quinque du visade togs från kroppen av Yoshimura.

Källa: http://tokyoghoul.wikia.com/wiki/Owl_(Quinque)

1
  • Konstigt nog refererar wiki till sidan i frågan som bevis för att det var Yoshimura. Detta trots att det bekräftades att han kämpade mot båda ugglorna och det kunde fortfarande ha varit från någon av dem, med att han inte berättade hela sanningen för att ännu inte avslöja sin plan. Detta är det bästa svaret, om bara för att vi inte har någon tydlig förklaring, bara pusselbitar som verkar matcha Yoshimura lite bättre än Eto.