Anonim

映 画 劇場版 「鬼 滅 の 刃」 無限 列車 編 を オ ン ラ ン で 無 料 視 聴 フ ル バ ー ジ ョ ン を 視 視

Det är en äldre manga och den är klar.
Jag kommer inte ihåg namnet men det påminde mig om Ao no Exorcist, den enda stora skillnaden är dock att det inte fanns några exorcister.
Jag tror att det börjar med ett barn och hans bror, broren blev polis för att fånga sina föräldrars mördare?

Den ena broren gör sin egen undersökning av vissa mord och korsar så småningom sin polisbroder och jag tror att polisen dör medan den andra brodern får en del av mördarmakten.
På grund av krafterna får han förmågan att se demoner och andra övernaturliga fenomen.
Den överlevande broren blir så småningom en polis och undersöker alla möjliga övernaturliga saker.
Ett fall hade något att göra med en magisk päls som när den bärs gör att personen kan bli varulv.
Ett annat fall hade något att göra med trollar som sönder sönder saker för att de inte fick betalt.
För att trollarna skulle vara användbara eller hjälpsamma var det nödvändigt att lämna någon form av godis, annars skulle de förstöra saker.

Några ytterligare information, det ligger i Europa och hans makt hade något att göra med ett spjut. Jag tror att det var Longinus spjut.

2
  • Inte säker på om det här var formateringen du försökte få, men jag har redigerat den.
  • Tyvärr lägger jag till information i den och det förstörde formatet. Saken tillät mig inte att redigera det som jag brukar för att fixa det XD

Hittade det här ... Siffror jag lägger upp något och hittar sedan en tagline och kommer ihåg att den mestadels baserades på irländsk mytologi. Manga heter AR∀GO. Spjutet var Brionac inte Longinus spjut. Här är sammanfattningen för det:

Berättelsen handlar om två tvillingar, Arago och Yuan, vars föräldrar slaktades av monster. År senare korsar den hämndlysten Arago vägarna med Yuan, som sedan dess har blivit polis, precis som blod börjar strömma igen på Londons gator.