Anonim

När Pokémon Fighting blir för riktigt | Pokémon Animation Parody

Ymir blev en intelligent titan när hon åt Marcel utan hans medgivande. Grisha Jaeger ärvde grundarens titans makt när han åt Frieda Reiss, utan hennes medgivande.

Men när ett slumpmässigt inget namn Titan åt Eren Jaeger ... ja det var då Eren Jaeger förvandlades till en Titan för första gången, inne i titan som åt honom.

Min fråga är ... varför förvandlades inte Marcel och varför förvandlades inte Frieda efter att de ätits?

Kanske hade Marcel först ätit benen (jag kommer inte ihåg) och hans kropp kunde inte förvandlas för att den återhämtade sig, men då Reiner Braun hade ett svärd genom halsen kunde han förvandlas till en Titan, inga problem.

På samma sätt kan Frieda ha varit utmattad av hennes kamp med Grisha, men när Eren var utmattad efter träning med sin nyligen förbättrade rustningsförmåga kunde han fortfarande förvandlas, om än till en mindre Titan.

Några idéer eller är det här ett plothål?

1
  • Relaterat: anime.stackexchange.com/questions/53392/… anime.stackexchange.com/questions/44553/…

För Marcel är detta mestadels min tolkning. På grund av situationen och deras brist på erfarenhet av att utforska Paradis fick Marcel troligen panik och kunde inte förändras. Han hade bara tid att skjuta Reiner ur vägen och hade ingen tid att reagera. Han kände sig också skyldig under den tiden när han avslöjade att Reiner inte värvades på grund av sina färdigheter utan för att han (Marcel) ville rädda sin bror. Detta kunde också ha distraherat honom och fördunklat hans dom.

När det gäller Frieda saknade hon erfarenhet och skadades allvarligt. Som nämnts här,

Om en människa kommer ut ur sin Titan-form och får allvarlig skada kan denna person inte förvandlas till en Titan igen förrän skadorna har läkt.

Med tanke på att Grisha bet henne ur sin Titan-form, som ses i Kapitel 63, som skulle ha orsakat allvarliga eller dödliga skador redan innan hon skulle sväljas och eftersom hon redan gjort en tidigare omvandling, hon kan inte göra det igen om inte hennes skador skulle läka men det var för sent.