Anonim

VARFÖR GUCCI FÖRBJUDDE MIG | MARIAH MALIBU | CHRISTIAN AARON

Vi introducerades för Princess Reiners i säsong 2, avsnitt 1, och vi fick blixtar i slutet av temat att hon hade en mörk personlighet. Detta bekräftades senare i avsnitt 9 och 10 när hennes bror, prins Zanac, kallar henne ett monster i hennes ansikte. När hon vände sig om hade hon det anime galna ansiktet, men ändrade inte formen till ett bokstavligt monster av något slag.

Över på MAL-forumet för avsnitt 12 hänvisar de helt enkelt till henne som en yandere. På Wikia säger de att hon är en psykopat.

Jag ansåg alltid att det anime-galna ansiktet var en metafor för tittarna, inte en bokstavlig förändring för andra karaktärer i berättelsen. Bortsett från hennes mörka personlighet / ansiktsvridning, och det faktum att hon planerar stora, komplicerade, rör sig, förstår jag inte vad saken är. Varför skulle hon kallas ett monster? Hur skulle någon annan i Yggdrasil veta att hon är ett "monster"? Eller är hon ett monster i bokstavlig mening?

6
  • I princip samma förklaring i duplikatfrågan. Massor av Reners bakhistoria är inte anpassad i anime. Så det kan vara förvirrande för dem som inte har läst LN.
  • Verkar inte som en duplikat för mig. Den här frågan ställer något om samma anime-karaktär, men ur ett annat perspektiv. Den dubbla frågan besvarar den delvis, men inte helt. Således behöver svaret på denna fråga mer förklaring eller mer källmaterial för att svara "varför" kallas prinsessa Renner för ett monster
  • Den förmodade duplicerade frågan har inte ordet monster på sidan, förutom i länken till den här frågan. Den som letar efter "monster" kommer inte att hitta den frågan naturligt. Med tanke på det lilla antalet Overlord-frågor tittade jag på titlarna på alla 5 (7?) Och tänkte inte ens jämföra personlighet med denna fråga. Jag tvivlar på att jag är den enda personen som skulle ringa det samtalet. Speciellt med tanke på att det är en fantasivärld, och monster finns. Det finns viss överlappning av svaren. Men det är inte en duplikat fråga.
  • Tack för att du öppnade frågan igen. Jag har redigerat mitt svar och jag tror inte att du kan hitta fler detaljer för att svara varför kallas hon för ett monster (för att hon inte är i bokstavlig mening)
  • @SyedRafay Du har aldrig hört folk kalla andra människor monster när de anser att de är mäktiga (och missbrukar sina krafter)? Jag tror att det är ganska tydligt varför han kallade henne ett monster när man tänker på hennes personlighet och förmågor.

Prinsessan Renner tillhör Human Race och har inte några magiska färdigheter eller krafter som andra raser. Så folket hänvisar till henne som en Monster är bara symboliskt eller figurativt.

Av anledningarna till att hon kallas ett monster beror det främst på att hon döljer sin sanna vridna personlighet och agerar precis tvärtom offentligt. Bortsett från detta är hon extremt observationsfull, intelligent och har avancerat intellekt.

Det finns en tid då hon enkelt avläser olika platser med åtta fingrar från ett dokument, och då ser vi Lakyus (ledare för Blue Roses) säger att det inte finns någon för vilken ordet geni passar bättre än prinsessan.

Sedan under ett möte med Marquis Raeven och hennes bror Zanac säger hon några intressanta dialoger om Marquis

Jag önskar dig, den dolda ledaren för Royalty-fraktionen, nej, den som kontrollerar Royalty-fraktionen från skuggorna, att låna mig dina hushållstrupper ..........

Både Marquis Raeven och hennes bror Zenac är livrädda och Zanac säger:

Hur vet du allt här som en fågel i bur?

Det är anledningen till att Zanac beskriver Renner som en ofattbar monster.

Några fler citat:

Varför, klättra. Är du på väg att visa ditt ansikte för det? monster?

Att klättra varning om Renner: Lyssna, klättra. Om du var en kriminell skulle jag inte ens ha brytt mig om att säga någonting. Men jag ger dig en varning eftersom hon kan lura dig. Hon är en monster

Till Renner: Är det så. Det här är ditt sanna ansikte. Vad ska jag säga när du var ung, det kändes alltid som om något var konstigt med dig, men nu vet jag att du är inte normal


Så med tanke på dessa egenskaper kan man säga att hon är den mest intelligenta människan i hela Overlord-serien och också går bra med andra överlägsna raser (till exempel, kolla hennes relationer med Albedo i den andra frågan om Renner). Det är bara naturligt för alla att vara livrädda efter att ha lärt sig sin identitet bakom masken hon sätter på sig som en helgon. Du skulle verkligen kalla någon sådan en riktig monster.

Så kort sagt, hon är inte ett (tidigare) monster i något bokstavlig känsla. Men hennes personlighet, intelligens och psykiska störningar gör henne till en (symboliskt)