Anonim

Jag har läst wiki på hans makt men det är fortfarande inte meningsfullt för mig. Jag skulle hävda att det sätt som Girikos Fullbring fungerar är mycket inkonsekvent, men jag hoppas på en anständig förklaring. Första gången vi ser hans kraft, fäster han en timer på en låda medan han tränar Ichigo. Nästa gång vi ser det skjuter han projektiler mot Ginjo. För tredje gången använder han en urtavla på axeln för att bli massiv (stor och grön som hulk tycktes det referera till).

Fråga: Hur fungerar hans makt faktiskt arbete? Finns det någon länk till vart och ett av dessa användningsområden som jag saknade? Kan du ge mig ett svar som inte är fullt av kryphål?

0

Att döma av hur han säger det kan han skapa "kontrakt" med fastställda tidsgränser. Kontrakten verkar sträcka sig till allt och allt med en anda.

som uppfödarna säger "Allt har en själ". han gör ett kontrakt med lådan för att fånga ichigo inuti, nästa är energin, han gör ett kontrakt med luften för att avfyra den i snabba hastigheter (energi) mot ginjo, så slutligen efter att han har fått sin fullbringare gör han ett kontrakt med hans egen kropp att bli "oövervinnelig" som han säger ...

"Tiden berättar inga lögner" dvs inom denna inställda tidsperiod är allt jag säger sant.

Jag har inte mycket att backa upp med, det är lika logiskt som jag kunde tänka mig.

Jag tror att hans fostran ger honom förmågan att göra kontrakt om allt som gör honom extremt stark. Men om han bryter eller ändrar det kommer han att förlora en kroppsdel. Det är som ett starkt svärd med dubbla kanter, åtminstone logiskt.