Anonim

False Gods (Zen-oh Weakness) och The High Speed ​​Battle

Båda zen-ohs spelade med planetformade bollar och de förstördes. Är de planeterna riktiga? Om så är fallet, varför gjorde de det? De är inte gudar för förstörelse och stör inte gudar för destruktions jobb.

4
  • De kan göra vad de vill, till och med förstöra universum.
  • @glatt ansikte naturligtvis men varför?
  • Kungen låter deras bonde förstöra saker för dem. De kunde förstöra det själva, men lämnar det fortfarande för bönderna. Samma logik gäller för Omni-kungen och förstörelsens gudar
  • Kan vara Zen-oh kan också skapa planeter ... Så det är bara ett spel för dem att skapa och förstöra planeter

Baserat på planeterna vi såg under avsnittet av Super Shenron kan vi säkert anta att det var riktiga planeter. De formades och färgades på samma sätt.

Under Gokos möte med den framtida zen-oh han väntade inte på att förstöra planeten. Så det skulle inte överraska mig om de bara skapade tomma planeter att leka med eller kanske de använde planeter som skulle utrotas ändå.

Men Zen-oh är allsmäktig och han kan göra vad han vill när han vill. Det är därför alla gudar är så försiktiga med honom vad de säger och vad de gör. De fruktar honom för att han är som ett barn. Om Zen-oh inte gillar dig eller om han vill ha kul kommer han att göra vad han vill med ett barns sinne. De mer mogna karaktärerna värdesätter hans skapelser och därför är de rädda för att förlora den.

Ett enkelt exempel skulle vara uhmm ... kan vi säga att du är en konstnär och du kan rita så många bilder du vill och du har ritat miljarder bilder, skulle du bry dig om några tusen bilder skulle förstöras av dig? Hur du ritar bilder är på samma sätt som han skapade saker och det är därför han inte värdesätter det så mycket. Goku är förmodligen som en av de bättre ritade bilderna och därför hästar han lite.

Jag hoppas att det här exemplet klargjorde hur han tänker och agerar, gärna ställa en fråga som svar om det är lite förvirrande.