Anonim

「Nightcore」 - Falska leenden

Haise Sasaki är minnesmässig och minns ingenting om sin sanna identitet, men om han accepterade sin grymma sida, skulle han inte återfå sina minnen, sin ursprungliga identitet och sin fulla makt? Det vore vettigt, med tanke på att hans Rize var hans ursprungliga personlighet, som visade sig för honom under en strid med S rankade ghoul Orochi, och bad honom att acceptera sin sanna identitet som en ghoul. Om du känner till hans sanna identitet, är det bra för dig att inte förstöra det för dem som inte vet. De vill nog inte ha spoilers. Om du inte vet vem han är, läs mangan eller titta på anime. Tokyo ghoul säsong 3 kom precis ut. du får reda på i Tokyo ghoul Re:

1
  • Svaret på denna fråga skulle troligen vara opinionsbaserat.

Jag väntade på att någon annan skulle svara på den här frågan och ingen gjorde det. Som jag sa tidigare kommer svaret att vara åsiktsbaserat eftersom det inte finns några bevis vi kan ge från anime / manga. Jag ska dock försöka svara bäst så vitt jag vet (min åsikt naturligtvis)


Haise Sasaki, huvudpersonen i Tokyo Ghoul: re, är en förstklassig Ghoul-utredare, mentorn för Quinx Squad och medlem i Team Mado. Du kan förutsäga (från säsong 3: s första avsnitt eller om du har läst mangan) att han är fristående, godmodig person. Som Ghoul-utredare kommer han fram som pålitlig, lojal och hängiven. Medan han skildrar en seriös uppförande av sitt arbete, är Haise också barmhärtig i viss utsträckning, eftersom han anser att en utredare inte borde utplåna ghouls i onödan.

Haise Sasaki är minnesförlust och minns ingenting av sin sanna identitet

Bara för din information att om du tror att Haise inte kommer ihåg att han var en ghoul tidigare, har du fel! Han upplever minnesförlust men han är medveten om sin gula sida till viss del.

Men till skillnad från Kaneki som accepterade sin otäcka sida, Haise avvisar det verkar vara äcklat av hans grymma sida som när det försökte övertyga honom att acceptera det, ignorerade han det och tänkte på sina mentorer (Akira och Arima) att ge honom mod.

Således om han accepterar sin sanna identitet (som verkar vara mycket oväntad för tillfället) och träffar sina tidigare fåniga vänner, han makt återfå sina minnen och full kraft.

3
  • Ja, jag vet att han är medveten om sin svåra sida, men han accepterar det inte. Haises personlighet kommer emellertid över som den typ av person som skulle göra vad som helst för att rädda sina vänner, vilket, om du tänker tillbaka, var Kanekis undergång. Så jag tror att han möjligen skulle acceptera sin grymma sida om han befann sig i en tillräckligt dålig situation, och han trodde att det skulle betyda tillräcklig kraft för att skydda dem han bryr sig om.
  • Jag håller med, men din fråga är om han skulle återfå sina minnen på grund av det (vilket leder till åsiktsbaserat svar)
  • ja, för ursprungligen skulle Rize ta över när Kaneki accepterade sina krafter under korta perioder, och hon verkade för honom varje gång hon kände svaghet i hans hjärta och hans beslutsamhet i tunn, och hon trodde att hon kunde övertyga honom att acceptera henne . Hans ursprungliga identitet framträdde för Haise på samma sätt, vilket innebär att om han gav efter och accepterade sin grymma sida, skulle hans ursprungliga identitet ta över, och troligtvis skulle han återfå de minnen som gjorde den identiteten vem han var tillsammans med den. Genom att återställa dessa och hans huvudsakliga identitet skulle det tillåta honom att använda sin makt till fullo.