Anonim

The Walking Dead säsong 4-finalen - Mina tankar om Mary och Terminus!

Vid det sista kapitlet i yugioh måste yugi besegra atem så att dörren efter livet öppnas, de slåss med sina egna däck. Novell, Yugi besegrade äntligen sitt andra jag. När andra yugi försvinner, vad händer med andra yugis däck? Eftersom de tar med sig sitt eget däck ...

Det antyddes att Atem(Yami Yugis) däck och Millenium Puzzle var kvar i hans grav i Egypten.

Men i filmen, Yugioh: Dimensionens mörka sida, det visades att Millenium Puzzle blev återmonterad, men ingenting hände.

I Avsnitt 086 av Yugioh GX! (som ställs in år efter YGO: TDSotD), Sa Pegasus att de egyptiska gudskorten är borta.

Hur kallade Kaiba Obelisk in YGO: TDSotD? Power Vision-skivan använde inte faktiska kort. Istället skapade det hologram från hans sinne.

Yugi användningsområden hans eget däck.

TL; DR Atems däck är i hans grav.

5
  • så ingen mer original mörk trollkarl och mörk trollkarlflicka? : '(
  • och om du kunde tillhandahålla pålitlig källa om den informationen, skulle det vara bra
  • Jag gav det i princip. Yugioh GX avsnitt 086 och Yugioh-filmen, TDSoTD.
  • Du kanske också vill titta på det sista avsnittet av YGO för att se min poäng.
  • okej jag skulle försöka

Det antyds att när faraon gick till efterlivet, tog han gudskorten med sig. Detta nämndes under Yu-Gi-Oh! GX av Pegasus och i Yu-Gi-Oh! The Dark Side Of Dimensions-filmen av Diva. Gudskorten finns i Atems däck. Och eftersom vi inte såg honom ta ut gudskorten och lämna däcket till Yugi innan han gick in i porten till efterlivet, antyds det starkt att han tog med sig hela kortlekarna. Inte säker på hur Yugi hittade ersättare för korten som fanns i Atems kortlek, men två alternativ kommer att tänka på. Eftersom Solomon Mutou är ägare till en spelbutik som säljer kort har han förmodligen hjälpt Yugi att hitta Dark Magician och Dark Magician-flickan, tillsammans med alla andra kort som faraon hade i sitt däck. Det är också möjligt att Pegasus skickar repliker av korten till Yugi tillsammans med några andra kort som de olika trollkarlflickorna, som ett tecken på god vilja och vänskap.