Anonim

Wolfenstein 2009 Walkthrough Part 8 - (Canning factory) Xbox 360

I Mahouka Koukou verkar det uppenbart att magi verkar ta formen av Guns eller Snipers av någon anledning.

Har magi faktiskt en form eller kommer detta ännu att komma vidare i serien eftersom hittills det senaste avsnittet som var nummer 3 bara kom ut för ett par dagar sedan.

Hur var det också att de förvandlade / syntetiserade magi till en verklig form av teknik?

3
  • Hej, du igen! Har du sett de tre avsnitt av OVA som heter "Yoku Wakaru Mahouka" före luften? Innehållet är en förklaring till hur vissa saker fungerar i Mahouka universum. Om du inte har sett det än, försök att titta på det ^^
  • @ zargin- Jag har inte sett dem, och jag visste inte heller att det fanns några. Tack och tack för ditt svar för en ny fråga av mina idag. :)
  • För att det ser coolt ut.

FatalSleep svar är rätt att säga att magi inte tar formen av vapen, utan är bara tankepartiklar som kallas Psions. Magiska sekvenser är bara bearbetas genom CAD-format formade som vapen. Varför de är den formen beskrivs nedan:

För det första är det viktigt att förstå skillnaden mellan en allmän och specialiserad CAD. Detta utdrag ur ljusromanen täcker det snyggt:

"De två typerna av CAD är allmänna och specialiserade. Den allmänna typen som innebär en större börda för användaren men kan ha ett brett spektrum av upp till 99 aktiveringssekvenser, medan den specialiserade typen endast kan innehålla upp till nio aktiveringssekvenser men har delsystem som kan minska belastningen på användaren, vilket gör det möjligt att åberopa magi snabbare. "

Volym 1 - Inskrivning I, kapitel 2

För att lägga till dessa punkter finns det också en kort beskrivning av varför vissa specialiserade CAD-skivor har formen av vapen som handeldvapen och prickskyttegevär:

"Av sin natur lagras aggressiva stridstypiska magiska sekvenser i allmänhet i specialiserad CAD. [...] Specialiserad CAD formas ofta i form av vapen, eftersom koordinatdata används med hjälp av extra riktningssystem som är inbyggda i området som motsvarar pipan. inmatning i det ögonblick som aktiveringssekvensen initieras "

Volym 1 - Inskrivning I, kapitel 2

Enkelt uttryckt gör formen inriktning enklare - att sikta CAD hjälper till att bestämma platsen för det önskade målet, snarare än att Magic Technician måste leverera alla koordinatdata manuellt.

Det är därför det är några specialspecialiserade CAD-skivor som tar formen av vapen - majoriteten av trollformler kommer att kastas mot en motståndare, vilket kräver exakt inriktning. Sådana exempel är Tatsuyas Silverhorn Trident, Ichijou Masakis CAD och CAD som används av Saegusa Mayumi (nedan) i Speed ​​Shooting-turneringen på NSC.

Låt oss gå igenom detta för att avsluta:

I Mahouka Koukou tar magi inte formen av vapen eller liknande. Magi bearbetas genom dessa "vapen" som faktiskt kommer i en variation av mönster baserat på magiska användarinställningar. Dessa enheter kallas faktiskt CAD eller Casting Assistance Device. CAD fungerar som en genomgång för bearbetning av magiska operationer som annars skulle vara fysiskt intensiva för människokroppen.

Magi i sig är faktiskt psions. Här är wiki-bokstavlig definition:

Psions (想 子, bokstavligen "tankepartiklar") är substanslösa partiklar som kommer under dimensionen av psykisk fenomen, ett informationselement som registrerar resultatet av medvetenhet och tanke. De liknar Pushions genom att Pushions är partikel manifestationer av känslor från avsikt och tanke, medan Psions är partikel manifestationer av intention och tanke.

När det gäller hur de fick det att arbeta med teknik kan vi anta att för Mahouka Koukou-universum är psioner en naturlig energiform som ungefär som elektroner i den verkliga världen. Om så är fallet utvecklade de teknik som är beroende av psions snarare än elektroner och detta resulterade i att de fick använda / ändra psions som du skulle göra elektroner, bara i en större, mer avancerad magisk skala ...