Anonim

🏃 (6/14 CVS Haul CVS CLEARANCE} $ 200 GIVEAWAY CVS Kupong den här veckan CVS Moneymakers 6 / 14👋

Det står att det slutade med att Black Zetsu tog över Madaras kropp och Team 7 slog henne, men jag tror att det slutade med Naruto och Sasukes sista strid:

4
  • "Det står att" - WHO säger att? Har du en anledning att tro att din tolkning är mer exakt än deras?
  • Kan du klargöra din fråga? För genom att läsa mangan och titta på anime kommer du att veta hur det slutade. Eller frågar du vilka händelser som markerade slutet på denna båge? Om det är det senare kan du kolla här: naruto.fandom.com/wiki/Plot_of_Naruto
  • Jag frågar vad som markerade slutet på bågen
  • Med tanke på att hela serien slutar bara 10 kapitel efter att förseglingen äger rum.

Jag antar att det beror på vad du menar med "krig". Obs: inga spoilers eftersom din bild innebär mycket om hur saker gick och vad upplösningen var.

Det fjärde stora ninakriget var ett krig mot Madara för att hindra honom från att fånga Bijuu för att aktivera den oändliga Tsukuyomi.

På det sättet ... förmodligen kriget förlorat eftersom jutsu faktiskt framgångsrikt lanserades.

Det finns dock två sätt att tänka på den faktiska upplösningen av kriget - perspektivet för dessa påverkas i den och deras perspektiv stridande i det - och detta skulle till stor del vara lag 7.

Ur team 7: s perspektiv, avslutades kriget efter den sista striden mellan Naruto och Sasuke (vilket var efter kampen med Kaguya), som sedan enades för att frigöra alla andra från den oändliga Tsukuyomi.

Ur perspektivet för de drabbade, inklusive de allierade Shinobi-styrkorna, var kriget "helt enkelt över" när de släpptes från den oändliga Tsukuyomi. Om lag 7 inte fortsatte att slåss efter att Kaguya hade dykt upp, skulle de ha förlorat officiellt, men skulle inte ha kunnat fastställa det faktum förrän de omkom.