Anonim

معلومات عن ناروتو اوزوماكي

Den största medicinska ninjan borde ha lärt sig det någonstans.

Tsunades färdigheter sträcker sig bortom den typiska medicinska ninjutsu. Hon fick berömmelse under andra världskriget i Shinobi för att vara den enda personen som kunde göra motgift för gifterna i Sunagakures Chiyo. På samma sätt kan hon göra sovande drycker som inte kan detekteras för även de skickligaste ninjaerna. Hon är kunnig nog för att göra obduktioner och undersöka skador på mobilnivå.

Källa från Narutopedia.

Det finns ingen bakgrundsinformation som förklarar hur Tsunade blev en medicinsk-nin eller hur hon lärde sig medicinsk ninjutsu. Hon hade ingen mentor för medicinsk specialist. Kanske hade hon en, men det finns ingen källa eller bakgrundsinformation för att bevisa det.

Det finns en möjlighet att hon lärde sig medicinsk ninjutsu ensam, eftersom hon ofta läste andra klans medicinska böcker för att lösa särskilda problem.

Som andra har svarat att det inte finns några konkreta bevis för vem som lärde henne medicinsk ninjutsu men vi kan teoretisera.

Min gissning skulle vara den första Hokagen. Tänk på följande information

  1. Han pratade på sitt barnbarn och tillbringade tid med henne för att lära henne spela. (Han hade sagt att han inte borde ha lärt henne att spela)
  2. Han var den största ninjan på sin tid. Han kunde själv "läka sina sår utan att väva några handtecken"

Logiskt nog skulle jag gissa att Tsunade påverkades av den första och kanske till och med har fått grunderna i medicinsk ninjutsu från den första Hokage. Hon fick sedan en enorm erfarenhet i Ninja Wars och gjorde uppdrag med Sannin. Den verkliga livserfarenheten med den stora mängden chakra och skicklighet gjorde henne till den största levande medicinska Nin i Narutoverse. Hon bygger utan tvekan på den initiala kunskapen som reser och läser om i andra böcker, som Nara Clans Herbology.