Anonim

Boruto möter Kurama för första gången! Boruto: Naruto Next Generation Fan Animation

Inuti den oändliga Tsukuyomi-världen lever Narutos föräldrar fortfarande, men Naruto är fortfarande en jinchuuriki. Hur är det ens möjligt?

Även för en Uzumaki betyder extraktion död, så varför skulle Minato överföra de nio svansarna till sin son? Kan någon förklara vad som händer här?

4
  • Du sa svaret själv i frågan. De Oändlig Tsukuyomi. Dessutom fanns det ingen Naruto Uzumaki i den världen, utan de hade Menma Uzumaki.
  • När Madara släppte oändlig dröm om hela världen. Ok, varför Menma var en jinchuuriki om hans mamma fortfarande levde. Om Kurama extraherades från henne, skulle hon inte dö? Ja, i Tsunades dröm visades att Minato var tvungen att dela upp nio svansar i Yin och Yang eftersom Kushina var svag efter pragnansen. Men eftersom Minato tog hand om förseglingen medan Menma fortfarande kom ut och det inte fanns någon Tobi i ekvationen, hur Nine Tails kom ut från Kushina i första hand. @ EroS nnin
  • Filmen och wikia säger att Black Nine Tails, borttagen från Kushina, placerades i Menma. Detta skulle innebära att den andra hälften av Nine Tails fortfarande finns i Kushina. Endast om odjuret är helt extraherat, dör jinchuriki.
  • Minato kunde ha splittrat Kyubi för att han ville att hans son skulle bemästra makten och bli en stor shinobi.

Vad du behöver komma ihåg är att den oändliga Tsukuyomi och Limited Tsukuyomi är mycket avancerade illusioner som fångar människor i en drömvärld där allt är möjligt och det är utformat för att göra dem lyckliga. En av Narutos drömmar är att ha sina föräldrar med sig, så i den här illusionen spelar det ingen roll att hans mor i verkligheten skulle dödas genom borttagandet av tailed odjuret eftersom illusionen skulle förhindra att det händer.

Kom ihåg att det bara är en illusion som är utformad för att fånga offret med sin egen lycka.