Anonim

SecureNinjaTV Cyber ​​Kung Fu Mod 05-07 Systemhackning, trojaner, virus och maskar

För en tid sedan fick jag ett ... mindre argument om huruvida en ninja faktiskt kunde lära sig en jutsu som deras naturliga inriktning inte var inriktad på. Jag kände att du kunde det, men det skulle vara svårare än det skulle vara för någon vars naturliga anpassning ligger till det elementet. Personen jag diskuterade det med gjorde inte det. De kände att det var omöjligt för en ninja att lära sig en jutsu utanför deras naturliga inriktning.

Jag slutade läsa Naruto för en tid sedan men jag undrade om något kom upp som svarade på den frågan på ett eller annat sätt?

Det är inte omöjligt, men det är ganska svårt att göra det. Alla ninjor på Jounin-nivå måste behärska mer än två element. Kakashi kan utföra 3 olika elementjutsu: blixt, eld, jord. Yamato kan göra jord och vatten. Sasuke kan göra blixt och eld.

Även om någon har en naturlig lutning mot ett element (Sasuke mot eld), kan de fortfarande utföra andra elementära jutsu (Sasuke kan utföra Chidori, en blixtrelease).

4
  • Kakashi, visserligen, fuskar. han gör har en Sharingan vid den tiden.
  • det gäller för alla andra ninjor. alla ninjas i toppklass kan använda mer än ett element. många är där. sannin, gokage, jinchurikis, etc.
  • Kakashi fuskar med Sharingan, men faktiskt har han använt alla 5 huvudnaturerna, precis som den tredje hokagen. Han har också använt Genjutsu som på ett sätt är en sjätte
  • Sasukes inriktning är Thunder / Lightning. Kakashi gav honom ett papper för att testa sin elementära inriktning och resultatet blev Thunder / Lightning, som han sedan kommenterade att det var detsamma som honom.

För att svara på din fråga måste jag säga att det är möjligt för ninjor av högre rang att bemästra en jutsu som ligger utanför deras egen inriktning.

Till exempel:

  1. Sasuke → Eldsläpp, blixtnedslag.

  2. Onoki (tredje Tsuchikage) → Dammutsläpp, jordfrigöring, vindfrigöring, brandfrigöring

  3. Sarutobi Asuma → Vindsläpp, brandsläpp.

    Han skadades till och med av sin egen attack medan han slog med Akatsuki-medlemmarna Hidan och Kakuzu

  4. Kakuzu → Earth Release, Wind Release, Lightning Release, Fire Release, Water Release (endast anime).

Jag kommer inte att överväga Kakashi och Yamato av olika anledning, eftersom Kakashi hade Sharingan och Yamato var en av marsvinen i Orochimarus experiment. Men ja, eftersom de är ninjor och baserat på din fråga uppfyller de villkoret:

Kakashi → Brandsläpp, Jordsläpp, Vattensläpp, Blixtnedsläpp.

Ja det kan vara sant enligt naruto är det 29% eftersom chakra läker vår kropp. från de 7 chakran i kroppen. Det kanske är möjligt att du kan utföra jutsu men bara Gud har krafter, tänk på att vi inte kan flyga som superman, vi kan inte flyta vatten, vi kan inte slåss med magi och slå som superman som är 2 meter. Vad sägs om jutsu tyckte du att de är riktiga? När jag roterar mitt chakra och utför handtätningar och jag säger Shadow Clone Jutsu och i nästa Kage Bunshin ingen jutsu, men vad? Det fungerade inte, men du behövde inte säga det, skuggklon jutsu, jag försökte det också men ingenting hände jag minskade bara min styrka och chakra, ja jag kan utföra men det är svårt att lära sig så svårt Tro inte att det i Japan-ninjor kan utföra jutsus som bara är en myt. Jag kan bara utföra jutsu för att läka min kropp, det är inte i sakuras helande jutsu. Om du tror på jutsus är du beroende av anime med krafter inklusive: naruto, dragonball etc. Kontrollera detta kan vara till hjälp sökning: 7 chakran i kroppen. Jag vet att det finns något du inte kan förstå för jag är filippinare. Det finns chakran i vår kropp men kan inte utföra jutsus

1
  • 2 lägg till länk för att citera din referens kanske?