Anonim

Naruto Shippuden: Topp 7 starkaste förbannade sälar

Under striden mellan Neji och Naruto kommer Naruto ur jorden för att avsluta sitt sista slag mot Neji. Så har han jordelement som sin chakranatur?

3
  • Probaly inte eftersom han inte använder någon jord ninjutsu någonsin i hela showen
  • @nhahtdh som är relaterat till hans Six Paths Sage Mode, Naruto kan manifestera de sanningssökande bollarna bakom ryggen, som har alla fem elementära karaktärer.
  • men han hade inte Six Path Sage Mode i chunin examensbåge?

Nej, i just den kampen slog han sig bara (grävde ett hål och) gömde sig under jorden för att överraska Neji. Ingen del av det använda jordchakrat eller jordjutsu. Jag tror inte att han ens kände någon jordjutsu. Han fick så småningom tillgång till alla chakratyper på grund av Six Paths-läget, men ändå sågs han aldrig göra någon specifik jordjutsu.

2
  • Åh och hans naturliga tillhörighet är vind.
  • Det var bara ett hål grävt av hans bara händer. Om du tittar på anime igen kan du se blodfläckar på narutos fingertoppar. Tyvärr kunde jag inte tillhandahålla länken till videon just nu.

Det enda jag vill lägga till är vid granskning av den här scenen, de gör en poäng att visa Naruto trampa ett hål i marken när han springer mot Neji för sista gången. Han borde inte kunna göra detta, eftersom den andra personen som använder detta trick (Kakashi) använder jordchakra för att göra det. Tror detta kan tyvärr vara en förekomst av rustning.

Tunnelscenen var inte ett exempel på jordstil, men själva frågan visar ett missförstånd om naturmanipulation i allmänhet. Människor har inte "chakra-natur". Människor har lättare att lära sig att ändra chakra till specifika karaktärer.

De flesta människor har en specifik elementär natur som de kan förstå mycket snabbt (i förhållande till andra naturer) och har vanligtvis minst ett ytterligare element som de kan lära sig snabbare än resten. Det finns inget som hindrar någon från att lära sig att manipulera chakra för varje typ av natur, förutom tid och talang.

Till exempel, om Naruto hade velat, kunde han ha lärt sig blixtnedslag, eld eller någon annan elementär manipulation när han först lärde sig om konceptet. Vind var helt enkelt det mest praktiska för honom att lära sig, eftersom det var den natur han är medfödd att använda.

Nej, för när han kämpar med kaguya använder han allt chakra av tailed beast (1-9) han använde salvia konst: cho biju rasen shuriken (sage art: jätte super tailed beast rasen shuriken). Så han använde allt biju chakra ( magnet, blå flamma, vatten, magma / lava, (jag är inte säker på kokuo kanske eld och vatten), syra, (jag vet inte om chomei), bläck, vind) så avslöjas inte naruto med jordchakra / jordstil jutsu.