Anonim

【K-On!】 U&I - Houkago Tea Time (Romaji text och översättning) 『HD』

När Tsumugi rör sig i rymden skapar hon en Higgs-partikelstråle precis som en Gardes. Nu skapar Gardes tydligt strålen från sin motor, men hur är det med Tsumugi? Gör hon...fisa? Är det allt? Fisar hon Higgs-partiklar för att stråla runt?

Anledningen till att jag frågade detta är att en människas prut innehåller metan som är brännbart. Och eftersom Tsumugi visar sig producera en blå stråle av Higgs-partiklar under hennes klänning ... Gäller en liknande mekanism här?

2
  • -_- Även om jag tycker att det är en giltig fråga, är det lite avstötande att jämföra det med prut ...
  • @nhahtdh Jag vet. Det är därför det är kursivt.

Tsumugi är en human-gauna hybrid och har samma moderkaka som Gauna använder som ett universalorgan. Den kan formförskjutas till vilken form som helst som behövs vid den tiden, sett när gatan börjar ha heigus eller Higgs, egna partikelkanoner.

I likhet med Benisuzume har Tsumugi en del av hennes kropp tillägnad att hålla en heigus-partikelmotor. Heigus-partiklar verkar finnas överallt med tanke på hur energi samlas passivt. Sidonia och dess trädgårdar har heigus-partikelsamlare som kan användas som solseglar.

Så Tsumugi använder heiguspartiklarna som hon samlat för att driva sig själv.

I avsnitt 6 av den andra säsongen, under testet av det nya framdrivningssystemet av Samaris team, frågade en medlem av testgruppen Tsumugi, som gick med i testet utan föregående meddelande, "Hur genererar du till och med dragkraft, hur som helst?" Tsumugi svarade i generad ton, "Jag vet inte riktigt."

Detta tyder på att Tsumugi producerar framdrivningen själv. Eftersom den ljusa framdrivningen kom under hennes kjolliknande sak betyder det att vilket organ hon använder för att påskynda finns där.