Anonim

47 Ronin - Ab 5. Juni auf Blu-ray & DVD

Varför respekterar Zoro Luffy? När de träffades först var han inte riktigt nöjd med Luffy. Zoro var alltid ganska ensam, även nu i besättningen. Accepterar han Luffy som sin kapten på grund av sin dröm? Eller för att han är starkare än honom? (även om deras styrka är lika, tror jag att Luffy fortfarande är starkare)

På Thriller Island såg vi hur stort hans stöd för sin kapten var när han tog all smärta för att rädda dem alla!

4
  • Zoro och luffy har ömsesidig respekt sedan de träffades. Alla kallade zoro för en demon men luffy bestämde sig för att tänka annorlunda när han såg zoro äta ricecake och hörde att han var i trubbel för att hjälpa flickan. Han såg zoros sanna färger då. Detsamma gäller för zoro när han hör luffig stansad helmeppo i ansiktet för att förråda honom. Deras vänliga hjärta och demoniska krafter får dem att respektera varandra. Du kan se zoros respekt från kapitel två när han besegrade marinen med yxan. Luffy behövde inte säga ett enda ord och zoro lydde redan efter att ha gått med i besättningen i några sekunder
  • Dessutom känns han förmodligen som att han står i skuld till Luffy, eftersom Luffy räddade honom från avrättningen och gav Zoro chansen att uppfylla sin dröm. Jag tror att Zoro känns som att han är skyldig Luffy att hjälpa honom med sin dröm medan han jagar sin egen. Att följa Luffy ger honom också en bättre chans att uppfylla sin dröm eftersom han skulle möta starkare motståndare på vägen.
  • Tillägg till allt som alla sa, det handlar om att han var på väg att dö och Luffy gav honom ett sätt att fortsätta uppfylla sin dröm utan att offra sin moral. Med tiden fick han respekt men i Water 7 upprepade han Luffy om hans val någonsin kommer i drömens sätt lämnar han besättningen. Detta motverkades dock av hans val att lära av Mihawk där han sa att han skulle ge upp sin dröm om det skulle hjälpa Luffy.
  • Jag tror att zoro bara vill uppfylla sitt kontrakt med honom om det leder till att han är den största svärdsmannen i världen ... men när han gick igenom så mycket med luffy, blev hans kapten att uppfylla sin dröm blev hans prioritet

Jag har just omprövat början och det är förvånande klart. Vid den tiden vet alla vem Zoro är, det antas att Zoro skulle kunna sparka Luffys röv, och alla ser ner på Luffy tills de blir förvirrade av hans djävulsk fruktkraft.

Zoro är en demon.

Zoro är dock en mycket hedervärd demon. Han undertecknar (figurativt) ett kontrakt för att tortera sig själv för att skydda någon som han anser vara oskyldig från någon som han anser vara helt oärlig. Han följer det kontraktet två gånger: en gång för att hedra flickans ansträngningar som han skyddade efter att skadedjuren misshandlade henne; en gång när skadedjuret tydligt bröt sitt kontrakt.

Även om han är maktlös, tecknar han ett kontrakt med Luffy. Så länge Luffy frigör honom och stöder (eller mer exakt inte kommer i vägen för), Zoros dröm att bli världens största svärdman, kommer Zoro att ingå i Luffys besättning. Även när Zoro upptäcker att Luffy inte alls har ett besättning, visar han en aning av oro men ingen vilja att bryta sitt kontrakt.

Med tiden fortsätter Zoro att respektera Luffy utöver kraven i sitt kontrakt. Han lämnar dock inte Luffy, såvida inte hans kontrakt bryts. Detta skulle sannolikt ha inträffat om Luffy inte var tillräckligt stark för att gå in i den nya världen och ge Zoro de motståndare han behövde.

Jag antar att när du gör ett kontrakt med en rak skjutdemon, förväntar du dig att han följer igenom på otroliga sätt.

2
  • Luffy och Zoro skiljer sig inte så mycket när det gäller stridsförmåga och styrka, så om luffy inte är tillräckligt stark för att fortsätta kommer inte Zoro heller att kunna. Det var vad som hände efter de bästa kriget. Den enda andra möjligheten är att Luffy bestämmer sig för att ge upp sin dröm som jag tycker är ännu mindre möjlig: P
  • Ganska säker på att han har glömt kontraktet. Han sa under Water Seven att om Luffy tillät Usopp tillbaka till besättningen tillfälligt skulle han också lämna besättningen. Det skulle vara ett kontraktsbrott

Jag antar att han accepterar honom som kapten på grund av sin vänlighet, när han skulle avrättas håller soldaterna upp sina gevär och öppnar eld, och Zoro tänker hur han inte kan dö och kommer ihåg Kuina. Innan kulorna når dem hoppar dock Luffy från marinbasen och använder sin gummikropp för att blockera kulorna och skicka dem flygande. När Zoro är chockad och frågar vem han är, svarar Luffy att han är Monkey D. Luffy och att han kommer att bli Piratkungen.

Han vill hjälpa Luffy att bli Pirate King inte för att han bad honom att gå med i besättningen men han var villig att hjälpa och träffa Dracule Mihawk medan de seglar.

Klicka här: Första mötet

Det är hans förtroende för Luffy och Luffys engagemang för sin dröm. Han tror att Luffy har vad som krävs för att vara kapten.

Zoro tror på Luffy, han tror att Luffy skulle gå långt för att hålla ordet. Han ser denna kvalitet första gången de träffade varandra. Han sa att Zoro var hans kamrat och han kämpade för honom och hedrade hans ord. Han ser också att Luffy har en stor dröm, och han var seriös om det. Dessutom tror han på Luffy som kapten.

Detta kan ses när Luffy kämpar mot Usopp. Luffy var tvungen att slå Usopp och lämna honom, vilket var väldigt svårt för Luffy att göra, men Luffy gör det som kapten. Zoro påpekar att det är kaptenens börda, och resten av besättningen litar på att han ska bära den (läs mer om det på wikien).

Det faktum att Zoro inte kan bära Luffys smärta (som avbildad ovan) är varför han aldrig kommer att bli kapten. Dessutom, varför skulle han vilja ha sig själv som kapten, om han är den som gick med i Luffys team? Genom att göra det tror jag att han är fullt medveten om att kaptenen på Luffys besättning är Luffy själv.