Anonim

Hashtags: #ImDumb

Motivationerna för följande karaktärer har visats i anime:

  • Tobi / Madara och Zetsu ville fånga och försegla Tailed Beasts för hans Moon's Eye-plan.
  • Pain och Konan ville fånga Tailed Beasts och använda dem för att förstöra de fem Shinobi-nationerna.

  • Itachi ville se till att Akatsuki inte attackerade Konoha eller fångade Nine-Tails.

  • Kisame hade redan förbindelser med Madara innan hon gick med i Akatsuki.

Vilka motiv hade Hidan, Kakuzu, Deidara, Sasori och Orochimaru för att gå med i Akatsuki?

4
  • De rekryterades mest eftersom de alla gillade att spränga saker eller sönder dem. Orochimaru hade troligen sina egna skäl, kanske ville han studera andra medlemmars hemligheter, det är allt han någonsin brydde sig om hur som helst.
  • Oros orsak var främst på grund av Itachi. Hidan gick med på grund av sin tro på odödlighet. Och när han träffade Kakuzu som redan var i Akatsuki bestämde han sig för att det passade för honom att gå med också.
  • Egentligen gick Orochimaru med Akatsuki långt innan Itachi gick med.
  • Kisame var inte medveten om den anslutningen förrän hans senaste uppdrag.

Av anledningarna tillhandahölls inte de flesta av deras bakgrundshistorier tydligt, så jag kommer att ha gjort mitt svar med deras karaktärsskildring.

  1. Hidan - När det gäller varför han skulle gå med i Akatsuki, kan jag bara anta att det beror på hans besatthet att slåss och döda (främst på grund av att han var religiös, han ville ge fler offer till sin gud Jashin) och han kunde ha sett på det som bröd och smör av vad Akatsuki gjorde. Han skulle antagligen ha gått med för att arbeta gratis bara för mordet.

  2. Kakuzu - Visst pengar. Det finns ingen annan motivation än pengar för honom, vilket visades tydligt i hans kamp med laget Asuma. Samma besatthet för pengar fick honom till och med dödad.

  3. Deidara / Sasori - Deras ambitioner att gå med i Akatsuki är ganska vagt för mig. För Deidara var han ung och ville göra ett namn för sin konst genom att spränga saker, så Itachi utmanade honom till en kamp och sa att om han besegrades skulle han behöva gå med i Akatsuki. Han slutade antagligen med på grund av det. När det gäller Sasori trodde han förmodligen att det var säkrare att vara tillsammans med andra galna ninjor, eftersom han var en oseriös ninja som alla andra.

  4. Orochimaru - En av Orochimarus ambitioner var att leva för evigheten för att lära sig alla tekniker. Han visste att organisationen hade starkare medlemmar och förmodligen gick med i organisationen för att lära sig mer om andra och deras färdigheter. Det är förmodligen också på grund av hans hat han hade mot Konoha.

2
  • 1 källor som på mangasidor? Jag härledde detta från att läsa mangan och titta på anime.
  • Ja, du kan ha dessa länkar som referenser. Eller mangasidorna (bilder som det andra svaret).

Jag kan inte hitta några bevis om andra, men Deidara rekryterades på grund av sina färdigheter och bristande hänsyn när han sprängde saker.

När alla gick med i Akatsuki var de alla brottslingar. Akatsuki kunde ha ställts som ett tillfälle att få dem alla tillsammans.

Och man kan gissa att Orochimaru gick med i Akatsuki för att samla mer kunskap från gruppen.

I Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 (ett Naruto-spel), det finns speciellt innehåll från skaparen av Naruto om bildandet av Akatsuki:

  • Kakuzu: Pain (Nagato) letade efter elitninjor för att skapa Akatsuki. Under sin sökning var Kakuzu det bästa valet på grund av hans odödlighet och makt. Kakuzu gick med i Akatsuki eftersom det kommer att ge honom skydd genom att bilda en grupp och möjligheter att samla in pengar

  • Hidan: Han var ett experiment i sin by och en efterföljare av lord Jashin. Han dödade människor för att offra till sin herre, så han var en eftersökt kriminell med ett stort pris på huvudet. Smärta övertygade honom om att gå med i Akatsuki eftersom det kommer att skydda honom från ninjorna efter hans huvud.

  • Sasori: Han gick med i Akatsuki eftersom han förlorade en kamp mot Konan.

  • Orochimaru(ex-medlem): Han gick med i Akatsuki för att lära känna och utforska jutsus från medlemmarna i Akatsuki

1
  • Kan du möjliggöra de källor du fick ditt svar från?

Hidan- Jason syftar. Kakuzu - pengar. Deidara - han förlorade mot itachi Uchiha. Sasori- förlorade mot konan

1
  • Jag menade Jashin nej Jason lol