Anonim

Naruto Sharingan kontaktlinser

Sarada Uchiha är dotter till Sasuke och Sakura. Sasuke har också Karins Chakra (genom Uzumaki blodlinje, som är ättlingar till Asura tsutsuki), eftersom han hade använt hennes förmåga att läka sig själv genom att dricka hennes blod.

Det faktum att Karin hade glasögon och det faktum att Sarada behöver använda glasögon kan vara en ledtråd till detta.

Min fråga är, om Sarada har Indras och Asuras Chakra, kan hon väcka Rinnegan, som Sasuke hade gjort?

8
  • Det kan vara möjligt.
  • Detta är en framtida händelse - ingenting har bevisats om hon kan eller inte, så jag väljer att stänga detta. Vi kan inte svara på detta med någon trovärdig källa som stöder oss; vi är föremål för spekulation.
  • Om hon har både chakrat, så kommer Rinnegan att aktiveras.
  • Det är inget fel med att fråga om något som inte har avslöjats än. Detta är inte en "händelse", som tänkt av den nära anledningen, som talar om anime produktion. Detta är en universumsfråga och är på ämnet. Även om det kanske inte finns ett bekräftande svar betyder det inte att frågan inte kan existera. Vi har många frågor som sådana.
  • @Makoto Även om det formulerades lite besvärligt och baserat på en missuppfattning är frågan helt svarbar med de nuvarande resurserna i universum.

Sasuke har också Karins Chakra (genom Uzumaki blodlinje, som är ättlingar till Asura Ōtsutsuki), eftersom han hade använt hennes förmåga att läka sig själv genom att dricka hennes blod.

Först och främst vill jag rätta till denna missuppfattning. Sasuke fick sina rinnegan-krafter Efter att ha fått hälften av Hagoromo Ōtsutsukis chakra, inte genom att dricka karins blod.

Ninjutsu har inte visats ha någon form av långvariga chakraeffekter, vilket gör det mycket osannolikt att den här skulle ha haft. Chakrat skulle sannolikt användas omedelbart för att läka nämnda kritiska sår.

Kommer nu tillbaka till din ursprungliga fråga

Min fråga är, om Sarada har Indras och Asuras Chakra, kan hon väcka Rinnegan, som Sasuke hade gjort?

Ja, om hon har båda typerna av chakra, vilket mycket sannolikt beror på att Sasuke har båda, skulle hon kunna. Men inte på samma sätt som Sasuke gjorde, eftersom det skulle kräva Hagoromo tsutsuki för att offra sitt chakra för henne.

Sannolikheten för att hon kommer att aktivera rinnegan är dock nära icke, eftersom detta skulle kräva större mängder Asura och Indras chakra. Vilket till och med tog Madara årtionden medan hon aktivt producerade chakrat genom DNA-infusion.

2
  • Så du säger att Sarada Uchiha bär glasögon som liknar Karin Uzumaki är en tillfällighet, jag antar att min teori är för olycklig. Jag fick denna tvivel på grund av borutofilmen. Tack!
  • @NarenMurali Blood ger dna. Dna spelar en roll i fysiska funktioner. Det kan vara relaterat till den delen, men det har inget att göra med din fråga.

Jag har just besvarat liknande tema på olika frågor, så i princip ja, Sarada och i princip vem som helst kan manifestera rinnegan, här är förklaringen:

Okej, låt mig presentera min personliga uppfattning om detta: Otsutsuki har fått kraften i charka, vilket fick dem att manifestera ursprungsteknikens ögonteknik. Men när tiden gick var tekniken svagare och svagare och därmed faktiskt så svag jämfört med föregångaren att den blev en ny, låt oss betrakta den här som en Rinnesharingan, men som vi vet måste någonstans vara det ögonblick som ledde till manifestation av den nya tekniken, så om vi skulle gå tillbaka (slå samman vägarna som delades) skulle vi förvärva tekniken, så i princip kan alla ögon, bara lite relaterade till ursprunget vara rinnegan och därmed även Narutos nuvarande öga potentionaly kunde hantera rinnegan, som det inte. Hur som helst, varje gång du slår samman de banor som har delats, kommer du att få sina föregångares makt.

Redigera: Som jag har diskuterat med min vän vill jag märka att jag inte säger att du säkert kommer att få det exakta ögat, det här är fortfarande ett nytt öga och en ny utveckling, så ögat kommer att vara annorlunda, men troligen är förändringarna blir sååå obemärkt att du kan betrakta det som en helt fladdrad föregångare