Anonim

Dragon Ball: \ "Sparking \" (AMV, utökat spår)

Jag är ett stort fan av Dragon Ball, och jag har sett nästan alla serier och filmer av Dragon Ball. Jag är dock inte säker på om det finns någon annan serie efter Dragon Ball GT.

4
  • Det finns massor av Dragon Ball-filmer som du kan titta på, men ingen ny serie har gjorts sedan '97. Jag tror att du måste vänta tills DBZ Kai slutar. De kan inte förnya DBGT för att vara "närmare mangan", eftersom det inte finns någon DBGT-manga, så det kan vara så att en ny serie uppstår, men bara tiden kommer att visa. Jag har inte hört talas om några nyheter relaterade till detta, så du borde inte få dina förhoppningar upp :(
  • ja! Dragon Ball Super kommer snart och man tror att den kommer att innehålla 100+ avsnitt.
  • Kommer det att sändas på tecknade nätverk? @Ketan
  • Den här frågan kommer att svara på din;)

Det finns ingen anime-serie av Dragon Ball efter Dragon Ball GT. Dragon Ball Kai har ingen oberoende historia men är i grunden berättelsen om Dragon Ball Z själv.

Istället för en anime-serie släpptes filmen Dragon Ball Z: Battle of Gods som är i officiell kontinuitet med Dragon Ball Z och därför före Dragon Ball GT-händelserna.

I år (2015) släpps uppföljaren till Battle of Gods - Dragon Ball Z: Resurrection 'F'.

Uppdatering

En ny anime-serie Dragon Ball Super kommer att sändas från och med juli 2015 och framåt. Berättelsen kommer att ta upp efter händelserna i Resurrection 'F'.

Eftersom berättelsen om Dragon Ball Z har tagit en betydande vändning genom att introducera Super Saiyan Gud-förmågan och andra plot-händelser, lämnas ödet för Dragon Ball GT hängande i balans.Just nu finns det inget officiellt ord om huruvida det fortfarande kommer att finnas i kontinuiteten i Dragon Ball Universe eller inte.

4
  • Jag tror du har rätt. Dina förklaringar verkar legitima. :)
  • Hjälper gärna en annan Dragon Ball-fan! :)
  • Kanske borde detta svar uppdateras genom att inkludera den planerade Dragon ball Super-anime-serien
  • @PeterRaeves uppdaterade svaret!

Efter berättelsen, efter Dragon Ball GT, fanns Dragon Ball GT: A Hero's Legacy.

Historien slutar med TV-specialen som nämns ovan.

Under tiden har samma serie omarbetats / reviderats (Dragon Ball Kai, Dragon Ball Kai (2014)), också två nya filmer Dragon Ball Z: Battle of Gods och Dragon Ball Z: Resurrection F (den här filmen tar plats på Frieza Saga).

Efter Dragon Ball GT kom Dragon Ball Z Kai.

Dragon Ball Z Kai är en högupplöst remastered och recut av Dragon Ball Z, gjort för dess 20-årsjubileum. Seriens plot fokuserar mer på mangastilen. Det totala avsnittet för serien är 167, bestående av:

  1. Saiyan Saga (26 avsnitt)
  2. Frieza Saga (26 avsnitt)
  3. Androids Saga (25 avsnitt)
  4. Cell Saga (21 avsnitt)
  5. Majin Buu Saga (35 avsnitt)
  6. Evil Buu Saga

För mer information om avsnittslistan, klicka här.

Relaterat: Kommer jag att sakna något genom att titta på Dragon Ball Z Kai istället för den andra serien?


REDIGERA:

En ny drak boll serien har tillkännagivits med titeln: drake boll Super

Från Dragon Ball Wikia:

Tomtens ramverk och karaktärsdesigner skapades av originalförfattaren Akira Toriyama. Serien kommer att utvecklas av Toei, i en liknande process som Dragon Ball, Dragon Ball Z och Dragon Ball GT. Början av serieplottet äger rum efter Majin Buu Saga, vilket potentiellt sätter den i antingen det 10-åriga klyftan mot 28: e världs-kampsportturneringen eller efteråt.


Dragon Ball Super kommer att börja sändas i Japan på Fuji TV den 5 juli 2015.

källa: http://www.dragonballinsider.com/2015/05/03/dragon-ball-super-start-date-of-july-5-2015/

5
  • Jag har sett Dragonballz Kai, den fokuserar på historien om Kais högsta Kai, etc. Dragonball Gt består av ny transformation känd som super saiyan 4. Så Dragonball GT var den senaste anime-serien av Dragonball enligt mig @Ero
  • Vad vill du bevisa? Goku är huvudpersonen i berättelsen, är det uppenbart att han kommer att ges den största betydelsen. Utan tvekan fokuserar dbz Kai på Kai-världen. Kais har en viktig roll till slutet av dbz.
  • Ja..! Jag glömde att nämna vikten av Goku men du tar det på allvar.
  • Kan du förklara innebörden av sarkastisk i denna situation?
  • 1 Kanske bör svaret uppdateras genom att inkludera den planerade Dragon ball Super-anime-serien