Anonim

Dragonball Xenoverses peruker Super Saiyan

Denna ram från Gogeta ses i Dragon Ball Super Broly.

Som vi vet har flera kanon- och fyllmedelstransformationer visat sig överträffa vanliga Super Saiyan Blue i anime / manga

  • Ultra Instinct Omen
  • Super Saiyan Blue Evolution
  • Behärskade Super Saiyan Blue
  • Behärskade Super Saiyan Blue Power stressad
  • Behärskade Ultra Instinct

Att vara Gogeta en blandning av Goku och Vegeta, skulle man tro att han borde ha tillgång till några av dem, kombinera dem eller använda en ny transformation. Är detta tillstånd vanligt super saiyanblått, en av de tidigare super saiyanblå uppgraderingarna som nämns ovan eller en ny transformation? Har Gogeta en ny omvandling i Dragon Ball Super Broly?

Dragon Ball Super-filmen har en helt annan konststil jämfört med anime. Detta är liknande i jämförelse med vad som sagts om Super Saiyan Blue former används av Goku och Vegeta. Det spekulerades mycket i att Goku och Vegeta förmodligen använde en ny version av Super Saiyan Blue, möjligen Mastered Super Saiyan Blue mot Broly. Det var dock bara den vanliga Super Saiyan Blue-transformationen med en ny konststil där hårfärgen verkar se mörkare ut.

Transformationen som Gogeta använder här är helt klart Super Saiyan Blue. Vi ser detta baserat på hårfärgen. De olika konststilarna och de överlägsna animationerna i filmen jämfört med serien får det att se ut så. Även Xenoverse 2 har precis lagt ut en trailer med Super Saiyan Blue Gogeta.
Observera också: Enligt den nya DBS-bågen i mangan berättar Goku för Vegeta att han inte har kunnat använda Ultra Instinct en gång efter power-turneringen, plus att MUI har silverhår och UI Omen har den speciella auraen med vanlig hår och Gogeta har tydligt blått hår här. För det andra är håret för SSBE-transformationen mycket mörkare. Du kan titta på det här fotografiet här, av SSJB och SSBE sida vid sida.

Medan mangan hade konceptet "Mastered Super Saiyan Blue" som en unik transformation, gör anime det inte. Jag tror dock att det är mer eller mindre underförstått att Goku och Vegeta skulle ha perfekterat sin användning av Super Saiyan Blue nu med tanke på att Goku enkelt kan stapla Kaioken * 20 ovanpå den och till och med har stigit till nivåer långt bortom SSJB. Vegeta har också gått förbi begränsningarna för SSJB för att låsa upp en ny form. Det är mer eller mindre underförstått Goku, Vegeta skulle ha bemästrat Super Saiyan-transformationerna nu. Det finns dock ingen indikation eller förändring i transformationen

Nevertheles, det finns definitivt bevis enligt Spoilers att Gogeta bekämpar Broly i Base, SSJ och Super Saiyan Blue. Följaktligen är formuläret som används här Super Saiyan Blue.

För det första, vad gäller bilden i den här tråden, kan det inte vara gogeta som kombinerar "Super Saiyan Blue Evolution" med "SSJB Kaioken x 20"? I stridsekvensen före detta ser du att gogeta potentiellt använder SSBE eftersom han undviker brolys-sprängning och ser sedan blinkningar av rött i sin aura när han attackerar.

I en orelaterad kommentar, när Goku förvandlas till SSJB ser du en blixt av MUI. Detta kan innebära att formuläret kan vara tillgängligt i anime senare på linjen.

Det är mina två cent på det ändå!