Anonim

「E d k i n」 speedpaint 【u c h i k u n】

Så jag har tittat FMA: Brödraskap (i bråttom), och jag kan inte hitta något svar på om Trisha Elric visste om Hohenheims odödlighet och hans förflutna. Hade han avslöjat det för henne? Eller var hon medveten om det på något sätt?

Trisha visste verkligen.

I början några minuter av avsnitt 36 "Familjeporträtt" pratar Hohenheim med Trisha. Han kallar sig ett monster, minns alla saker han har sett, hur han aldrig blir gammal, etc. och Trisha verkar förstå vad han pratar om. Sedan arrangerar Trisha att deras familjebild ska tas så att de kan komma ihåg dem alla innan hon och pojkarna blir gamla. Hon kommenterar också Hohenheim att han inte är ett monster, uppenbarligen vet hon varför han kallade sig själv det. Slutligen förbereder Hohenheim sig för att lämna sin familj och håller på att gå ut genom dörren och Trisha frågar om hon ska väcka pojkarna. Hohenheim svarar med nej och säger till henne att han inte vill att de ska veta om hans kropp. Så Trisha visste uppenbarligen vad som pågick.

Om jag minns rätt tror jag inte att det visades att Hohenhiem hade berättat för henne om det, men jag tror att det var underförstått. Varje gång han lämnade sitt hem för att gå på uppdrag verkade hon veta var och varför han lämnade och förstod helt sin situation.