Anonim

Granger Smith - City Boy Stuck (Official Video) ft. Earl Dibbles Jr.

Avsnitt 13 av Mars kommer in som ett lejon inkluderar en utökad sekvens som är inriktad på sidkaraktären "Smith". Vid tidpunkten 4:20 ser vi honom stå upp på morgonen och gå igenom en del av hans morgonritual. En av de saker han gör är att stänga dörren på väggklockans framsida.

Vet någon varför dörren till och med är öppen? Jag såg inget sammanhang angående detta. Han går ut ur sängen och stänger klockdörren - det är det, uppenbarligen väldigt rutinmässigt. Lämna en väggklockadörr öppen något som en japansk person kan relatera till? Hans morgonrutin är knäppa och lite rolig. Kanske är detta bara en del av Smiths egen udda.

Detta kanske eller inte kan vara betydelsefullt - jag förstod inte helt vad de sa, men jag har läst två kommentarer till YouTube-recensioner av den här serien som antydde att sekvensen av att han äter frukost var en parodi från en gammal japansk serie. (De sa inte live action eller anime.) De hänvisade bara till frukost-äta, som inträffade efter, och nämnde ingenting om en klocka.

/ redigera lägg till 2 timmar efter originalinlägget

Jag tittade just på avsnitt 14 och sedan en recension av det. Granskaren tillhandahöll en länk till en 2-minuters sida-vid-sida-jämförelse av Smiths frukost och det live action-drama det parodierade. Det var roligt och inkluderade den ursprungliga killen som stod upp och stängde ansiktet på sin väggklocka. Min fråga försvinner dock inte. Finns det något som japaner kan relatera till när de går ut ur sängen och stänger dörren till din väggklocka?

Om det spelar roll kallas det ursprungliga dramaet Kizu darake ingen tenshi (1974). Musiken i videon växlar från drama till anime och tillbaka. En högtalarsymbol kommer att vara under källan för musiken som spelas för närvarande.