Anonim

Roblox Shinobi Life - Inuzuka Kekkei Genkai uppdaterad - Jag fick en valp

Förklaringen i Naruto Wikia var inte tillräcklig så jag bestämde mig för att gå igenom besväret att fråga här. :)

Med tanke på att de definierande egenskaperna hos en Aburame är att bära något för att täcka deras ögon och att värda hela kroppen, varför är det så att de täcker sina ögon i första hand? Medan de andra ädla klaner som Uchiha och Hyuga aldrig täcker deras? Förstärker deras ögon deras makt? Eller har det att göra med insekterna som får ögonen? Eller kan det vara så att deras ögon inte är synliga eller inte visas för allmänheten?

Några filosofier som kan belysa vikten av att skydda Aburame-klanens mystiska ögon?

De låt bli täcka deras ögon. De använder solglasögon / dimglas för skydd.

Eftersom de är kända för att ha egenskaperna hos insekter, kan vi anta att de har crepuscular vision och vissa har nattliga egenskaper - vilket innebär att de är mest aktiva i skymning / svagt ljus / natt. Deras ögon är mycket anpassade för svagt ljus.

Att använda sina blotta ögon är därför som människor som använder Night Vision-skyddsglasögon. Tänk dig hur mycket ljus de kommer att få under dagsljus.

Källa: Insect Vision

2
  • Den vetenskapliga förklaringen om den här är ganska mycket på plats! Men skulle det inte vara mer av kvalitet och förbättrade deras förmåga att känna hot utan glasögonen på eftersom deras ögon förmodligen kan se mer eftersom de har fler eller förbättrade linser?
  • Ja, med tanke på att de har förbättrat sinnen. Men som du kan se måste det finnas något speciellt på deras glasögon. Det kan också vara ett anpassningsbart glasögon.

Det är troligt att det helt enkelt är att se coolt ut.

Det är också helt möjligt att bara vara en visuell ledtråd för att hjälpa tittarna att omedelbart identifiera en medlem i Aburame-klanen. Du kan nästan alltid berätta vilken klan karaktären är i baserat på hur de ser ut.

  • Uchiha har svart hår, mörka eller blå kläder och Sharingan,
  • Hyuga-klanen har svart hår, vita eller ljusa kläder och Byakugan.
  • Akimichi-klanen är vanligtvis rund, har markeringar på kinderna, har kanji för "mat" ( , shoku) på rustningen och har en nyans av brunt eller rött för håret.

Min bästa gissning är att Aburame-klanen visas med någon form av nyanser, en tung kappa eller jacka och buggar som flyger från ärmarna, varför du sällan ser deras ögon.

För mig personligen tror jag att det beror på att de har felögon.

Kolla in säsong 3 avsnitt 47, 7 minuter och 35 sekunder in i avsnittet. Du får se vad jag pratar om att titta på Shinos ögon.

1
  • Välkommen till Anime.SE. Det finns ett befintligt svar som förklarar varför dess insektsögon kan orsaka problemet. Jämfört med det verkar detta svar för kort i detalj: varför måste de täcka ögonen om de har felögon? Överväg att redigera svaret för att utöka och förbättra det. Slutligen kan du också vara intresserad av att ta en snabb rundtur för att bekanta dig med hur den här webbplatsen fungerar. Tack!

Jag tror att det är så att insekter inte kryper in i deras ögon kärlek buggar i ögonen och bär skyddsglasögon, men de mer passiva bär nyanser bara för att passa in.