Anonim

Aritmetiska operatörer i Excel - Enkel förklaring av varje operatör med exempel

I Fairy Tail är Natsu benägen att bli sjuk på modern transport. Jag ställer den här frågan för att det irriterar mig när han får körsjuka när han bekämpar någon ombord på tåg eller andra former av transport. Det här är de kända transportformerna som han blir sjuk på som ...

  1. Bilar
  2. Tåg
  3. Fordon
  4. ... Och många och alla former av transport som rör sig.

    Jag tror att ett undantag från hans rörelsesjuka är när han flyger på Happy, men kan egentligen inte tänka på något annat som han inte får körsjuka på.

  5. Och vågor, just upptäckta i avsnitt 133 (ganska konstigt).

Generellt får han åksjuka från all icke-organisk transport. Han får också åksjuka när han rider på andra människor. Han är också känd för att bli sjuk av att titta eller tänka på alla olika transportformer, t.ex. tittar eller tänker på tåg.

Var det någonsin förklarat i anime eller manga varför Natsu led av åksjuka? Och varför fungerade inte Wendys körsjuka alls? Hänt något med Natsu i hans liv som fick honom att drabbas av åksjuka? Om ja, inkludera det i svaret! Vänligen avstå från att använda anledningen "Natsu byggde upp immunitet mot Wendys rörelsesjuka" i ditt svar, såvida inte det är allt du kan ge mig.

Svaren är vänliga uppskattade.

3
  • Det är en nackdel med att ha Dragon Slayer-magi. Detta bekräftas i avsnitt 161 - Chariot - av String, Rogue, Laxus, Gajeel och Natsu. De har alla sjukdom. Anledningen till att Wendy inte har det är vad Sting sa till Gajeel, som märkte sjukdomen för första gången. När du blir en "riktig" DS (läs: tillräckligt stark), blir du sjuk. Det var därför Gajeel inte hade detta under S-klassens turnering. Laxus bekräftade att det inte spelar någon roll om du är en första, andra eller tredje generationens DS, de har alla det.
  • Också Wendys magi gör fungerar som visats tidigare. Det förlorar bara dess effektivitet ju mer det används på grund av den immunitet som byggs upp. Därför vill hon bara använda den i situationer som betyder något.
  • Personligen tycker jag att Lucy Sickness är den roligaste !! +1 glad. :)

Inte bara Natsu, utan varje trollkarl som har Dragon Slayer Magic är benägen för åksjuka. Under Grand Magic-turneringen drabbades alla fyra Dragon Slayers av åksjuka, dvs. Natsu, Gajeel, Rouge och Sting. Det bekräftas också i anime att Laxus också lider av åksjuka. Det enda undantaget är Wendy, men med tanke på att hon har magi för att motverka rörelsesjukdom påverkar det kanske inte henne.

Det har inte förklarats, men det beror troligen på en bieffekt av Dragon Slayer Magic.

Wendy's Magic påverkar inte Natsu eftersom han byggde upp immunitet. Detta anges specifikt av Wendy själv.

Happy påverkar inte heller Natsu eftersom Natsu inte anser Happy som ett fordon. Detta nämndes också specifikt av Natsu.

Redigera enligt det senaste kapitlet: Rörelsjuka orsakas på grund av oförmåga hos drakens slakthållare att anpassa sig till drakens förbättrade synskärpa som påverkar deras halvcirkelformade kanaler.

3
  • Är du säker på att det är en bieffekt av Dragon Slayer Magic. Jag har bara hittills sett Natsu som har visat sig ha åksjuka. I Wizard Tournament var det förmodligen en off, men Natsu har det hela tiden.
  • egentligen inte säker som inte nämnde något om det någonstans fram till nu. men i turneringen säger blicken att han inte hade åksjuka utan genererar åksjuka efter turneringen. så det kan finnas någon tröskelpunkt efter vilken det påverkar drakmordare. och natsu som seriens hjälte måste vara tillräckligt kraftfull för att ha passerat den punkten.
  • 1 Tillägg till ditt svar @ Sp0T, jag antar att det har något att göra med åldern som en Dragon Slayer, eftersom Laxus faktiskt påverkas av det liksom sagt i anime under de stora magiska spelen. Så teoretiskt sett kan det vara varje drakedrabbare som påverkas som hur varje djävelfruktanvändare inte kan simma i ett stycke

Som ett tillägg till Sp0Ts svar verkar det som om de måste befinna sig i en mer avancerad nivå av Dragon Slayer Magic för att uppleva rörelsesjuka. Precis som Gajeel i Phantom Lord bågar med deras rörliga guild, och i Tenrou Island bågar när de kommer till ön med fartyg, verkar han inte ha problem med åksjuka. Men strax efter sin tre månaders träning för Grand Magic Tournament får han körsjuka.

I verkliga livet orsakas rörelsjuka av blandade signaler från dina sinnen, dvs dina ögon säger att tåget inte rör sig, eftersom du rör dig med det, men din känsla av balans känner alla stötar och svänger och säger att du rör dig. Resultatet är förvirring som leder till illamående.

Att sätta det i Fairy Tail-sammanhang visar att Dragon Slayers har ökat sinnet, Natsu mer än de andra, förmodligen för att han är stark. Så min gissning är att starkare sinnen betyder starkare blandade signaler och starkare åksjuka.

Sting sa att när du blir en riktig drakemördare börjar du drabbas av åksjuka. Kanske har Wendy det inte för att hon inte är på den nivån ännu, vilket innebär att Natsu har varit en stark drakedrabbare sedan början och var starkare än Gajeel fram till avsnitt 161 Stridsvagn.

1
  • Inte säker på vad du menar, så jag redigerar och tar bara bort den del som inte är vettig från ditt svar.