Anonim

Illya vs Kiritsugu valnöt spel

In Fate / Zero, när Irisviel och Saber anländer till Fuyuki i avsnitt 3, åtföljs de av tre Homunculi-pigor.

En av de tre hade något kurvigt hår som kom från huven, vilket gör att det var Leysritt och jag antar att hon är i närheten av Sella.

Jag letar efter bekräftelse på vem dessa tre Homunculi-pigor är. Om två av dem är Leysritt och Sella, vad hände med den tredje som hindrar henne från att tjäna Ilya?

3
  • Det är ungefär halvvägs genom avsnitt 3, faktiskt. I LN (volym 1, akt 3, -162: 27: 03; s. 246 i 4-vol. Upplagan) nämns det bara att det finns två pigor. Ingen aning om varför det finns tre i anime. Jag minns inte att pigorna namngavs någon gång i LN, men jag är ganska säker på att implikationen är att de ska vara Sella och Leysritt.
  • @senshin Jag blev förvirrad över avsnittet eftersom avsnitt 1 var så långt. först ser vi bara 2 vid bagageanmälan men när Saber pratar med Irisviel om hennes utseende finns det en tredje städerska med gruppen (jag tror att första gången är när de är på rulltrappan)
  • @ Memor-X en skärmdump skulle förmodligen hjälpa mycket

Detta svarar bara delvis på frågan. Men på båda deras Wikia-sidor, under Utseende den säger att Leysritt och Sella faktiskt är två år gamla.

Trots sitt utseende är hon bara ungefär två år gammal.

Källor: Leysritt / Sella - Utseende * exakt samma formulering på båda sidorna

Eftersom det inte nämns något på någon av deras sidor, om de är i Fate / Zero skulle jag anta att detta skulle hänvisa till deras utseende i Fate / Stay Night vilket skulle göra det omöjligt för dem att ha dykt upp i Fate / Zero som är inställd 10 år före Ödet / Övernattningen.