Anonim

Monarch Files - Ancient Humans and the Titans

Jag tittar för närvarande bara på anime. Jag läser knappt mangan men är väldigt nyfiken på hur människor blir titaner. Är det av något slags läkemedel som liknar det som Eren injicerades med av sin far?

3
  • Försök att ställa en enstaka fråga i taget och för hur människor blev titan, det finns några frågor relaterade till det, du kanske får svar men med spoiler och om Annes försök att ställa dessa frågor separat
  • Du kan också försöka ändra lite på frågan i allmänhet, för du säger "Attack On Titan - Female Titan" men du är intresserad av hur någon människa blev en titan. Kanske kan det vara som "Hur människor blev titaner?"
  • Jag redigerade din fråga så att den bara ställer den första riktiga frågan du ställde.

Detta innehåller stora omärkta spoilers om du bara har tittat på anime, liksom de länkade frågorna.


I Erens fall är det genom ett särskilt serum som hans far injicerade i honom strax efter Shiganshinas fall, som visas i kapitel 71 i mangan. Detta serum stal från den sanna kungafamiljen av Erens far och används för att låta motivet förvandlas till en titan. Förutom Eren visas också Rod Reiss som kan transformera efter att han har fått lite av serumet:

"... han själv avskaffade vätskan från golvet [...]. Efter att ha intagit den förvandlas han till en gigantisk Titan som Levi och Armin anser vara större än den kolossala Titan."

Rod Reiss på SnK Wiki

Vissa människor som också är "titanväxlare" verkar ha denna förmåga i sig, eller åtminstone har det inte täckts över var de fick det - detta inkluderar sådana som Annie, Reiner och Bertholt.

Dessutom, om en titanväxlare ätas, kommer en titan med en människa inuti att få förmågan att växla mellan två former. Detta är uppenbart i fallet med Ymir, som diskuterades i den här frågan.

4
  • Jag tror att du kanske vill klippa av den andra delen av ditt svar.
  • @nhahtdh Tack för meddelandet, jag skulle inte ha sett redigeringen ett tag om inte
  • Titan shifters är fortfarande titaner, bara i sin mänskliga form, så de gör det inte riktigt sväng i titaner längre, de bara morph. Såvitt jag minns är serumet det enda sättet att göra människor till titaner.
  • 1 Ow och när du (eller Rod Reiss) säger äta, menar du mer exakt "Bita genom ryggraden. Det räcker bara att få i sig ryggvätskan". Jag älskar det citatet och du läser också mer om detta här. Inte för att jag faktiskt läste blogginlägget, men det verkade intressant och relevant.