Anonim

Ryanair Boeing 737-8AS | London Stansted till Milan Malpensa * Fullflyg *

Tobirama sa att Obito kanske använder någon form av ljus och mörk jutsu som förvandlar alla ninjutsu till ingenting och bara Senjutsu fungerar på honom. Men jag kommer inte ihåg att Tobirama kom in i Sage Mode innan han placerade Flying Thunder God-märket på Obito (ja, det sägs inte ens om han har ett Sage Mode), men märket raderades inte trots att han var en ninjutsu. Hur kan det vara möjligt?

3
  • Jag är också förvirrad över det. men jag tror att försegling av jutsu-sak fungerar också.
  • Han bröt lätt igenom två förseglingsjutsu i de tidigare kapitlen. Det är förseglingen från hashirama och de fyra röda solernas kraftfulla barriär. Snarare är det flygande åskguden inte en F injutsu. Det är en ninjutsu.
  • det är en tätning. : P

Själva märkningen är inte ninjutsu utan snarare bara en typ av tätning. Och Minato säger att märkningen aldrig försvinner från ett markerat mål i kapitel 637.

REDIGERA: Minato markerade honom med en tätning innan Obito blev Jinchuriki. När Obito transformerades avlägsnades tätningen. Detta beror på att varje märke har en mycket specifik destination. Och när Obito förvandlades till en annan varelse, räknas det också som en annan destination, vilket upphäver Minatos märke.

Efter att Obito blev de 10 svansarna Jinchuriki kunde Tobirama dock sätta sitt eget märke på Obito. Detta sigill är Obito Jinchuriki och kan inte tas bort om inte Obito genomgår en ny omvandling till något annat.

2
  • men Minatos märke försvann, eller hur?
  • Ja, men bara för att Obito förvandlades till de 10 svansarna jinchuriki

För att förneka en ninjutsu måste Obito använda de svarta klotarna antingen i försvar eller i anfall.

När Obito attackerade Minato med den svarta klotet, reparerades inte Obitos arm tillbaka. Och när Naruto + Sasuke attackerade Obito, använde han den svarta klotet för att absorbera kombinationsattacken.

Så, o ta bort Flying Thunder God-märket, skulle han behöva använda de svarta kulorna på himlen, vilket är en stor risk. Kanske det är därför han inte har ångrat tekniken.

4
  • Om du läser mangan måste du ha märkt att han använder de svarta klotarna på sig själv genom att göra ett hål i handflatorna för både förseelse och försvar. Så påståendet att det är riskabelt att använda svarta klot på sig själv är inte bra. Han svarta klot är verkligen en del av hans chakra (det vill säga Juubis chakra), som han naturligtvis kan använda på sin egen kropp. Och snarare, för att radera combo från Naruto och Sasuke som slog honom direkt, uppenbarligen använde han de svarta klotarna på sig själv för att radera den. Och snarare tror jag att de svarta klotarna agerar automatiskt, inte enligt Obitos önskan.
  • något väsentligt inslag som tyder på att de svarta kulorna är en del av jubis chakra eller att det agerar automatiskt och inte efter Obitos vilja?
  • Ja, när Obito träffades direkt av Naruto och Sasuke Combo, var det en direkt hit och obito har naturligtvis inget sätt att ringa efter svarta klot under en sådan situation. Och snarare, som jag tidigare sa, kan de svarta klotarna inte radera den attacken helt utan att röra vid hans kropp eftersom amaterasu brinner på hans egen kropp. Och som sagt, han formar manupulerar och blandar klotarna med sin egen kropp för både förseelse och försvar. Hoppas du har vad jag menade.
  • Nej, du är fortfarande oklar.hur är det att du bestämmer att Obito inte har något sätt att ringa efter svarta klot?