Anonim

HUR DU GRIPER DIN STYRELSE

Är det mig eller Kyros som har sitt andra ben tillbaka när han sover på första sidan i kapitel 794?

Som nämnts av Aditya verkar det finnas olika versioner. Den officiella amerikanska utgåvan, som flera online-sidor, visar Kyros med bara ett ben:

Viz släppte dock volym 79 den 2 augusti 2016, mer än ett år efter att kapitel 794 först släpptes. Ett eventuellt misstag kunde mycket väl ha märkts och korrigerats under tiden.

Jag hittade en skanning av originalet Tank bon 79, släppt den 3 oktober 2015 i Japan. Den visar också rätt bild:

Inte lika troligt längre men med tanke på den stora populariteten hos One Piece, kunde elva veckor ha varit tillräckliga för en korrigering.

Så jag gick ännu längre tillbaka, fram till själva bilden. Jag beställde Weekly Sh nen Jump # 2323 och den 18 juli 2015 såg den här bilden ut så här:

Så det var verkligen ett misstag!

Jag upptäckte ett tag senare att One Piece Wiki listar alla misstag som hittills hittats i varje Tank bon samt motsvarande korrigering. Den som nämns här finns också där.

1
  • Mycket trevligt svar och ännu bättre med länken som tillhandahålls! Jag visste inte om det, tack !!

Ser ut som ett misstag från webbplatsen du läser One Piece, det här är bilden från Viz Digital Colored, den officiella översättningen och release.

Det visade att Kyros bara har ett ben.

2
  • Det är en bra punkt som jag visserligen saknade. Men varför skulle förläggare senare lägga till ett ben? Såvitt jag förstår är Viz Digital den officiella utgivaren för den amerikanska marknaden. Det släppte Vol. 79 den 2 augusti 2016. Det är mer än ett år efter att kapitel 794 släpptes första gången i Weekly Sh nen Jump (vecka 29, 2015). Gott om tid att fixa alla uppenbara fel. Titta noga på bilden du publicerade: träplanken där den extra foten som ritades tidigare ser grovt ut modifierad. Samma grepp för filten som nu ser besvärligt platt ut.
  • Saken är var läste du det här kapitlet, jag får faktiskt samma resultat när jag läser ett stycke på andra webbplatser, Kyros har bara ett ben mangarock.com/manga/mrs-serie-183717/chapter/mrs-chapter- 184512, ww5.readonepiece.com/chapter/one-piece-chapter-794 på den här webbplatsen visar de att kyros bara har ett ben precis som nämligen.