Anonim

Nightcore - Activate My Heart

För ungefär två veckor sedan, på en Funimation-panel, visade de upp en anime som de nyligen hade dubbat. En av animerna som de visade fångade mitt öga, men jag glömde helt vad den hette.

Såvitt jag kan minnas gick handlingen ungefär så här:

Under vissa slumpmässiga omständigheter blir den här killen (jag antar att han är huvudpersonen), en människa, den här tjejens anda bekant (eller något). Sedan går de till en specialskola.

Ja, det är vad min hjärna kommer ihåg. Om någon har någon aning om vad jag pratar om, snälla hjälp.

Jag var på ACen 2015 (15-17 maj, så för två veckor sedan) när jag hörde om detta. Jag kommer verkligen inte ihåg något om hur det såg ut, men serien kunde inte ha varit mer än 3 år gammal.

0

Med tanke på att det var nyligen och från Funimation skulle jag hävda att det är det Tokyo Ravens, hellre än Bekant med noll. Båda är dock bra serier, så kolla in dem.

  • Licencer-panelen var Funimation och Tokyo Ravens distribueras av Funimation.

  • Tokyo Ravens ursprungliga körning var från 9 oktober 2013 till 26 mars 2014, vilket är ganska nyligen. Bekant med noll har varit ute i mer än 3 år, med tanke på att den har 4 säsonger.

  • Den manliga huvudpersonen, Harutora Tsuchimikado, passar normal kille miljö. Han föddes i en onmyouji-familj, men har ingen makt att känna andlig kraft alls.

  • Han tar upp ett löfte som han för länge sedan gjorde om att bli Natsumes shikigami (bekant).

  • När Harutora blir Natsumes shikigami måste han följa henne tillbaka till Tokyo och gå på Onmyo Prep School (vilket är en specialskola) med Natsume.

Tänkte att jag skulle ge en liten kvick från jobbet ...

6
  • sv.wikipedia.org/wiki/Tokyo_Ravens
  • Lägg till en snabb beskrivning av själva anime i ditt inlägg. Ta svaret ovan för Zero no Tsukaima som inspiration. Vi letar efter bra svar som ger innehåll och sammanhang i svaret inte genom en länk till Wikipedia;) Redigeringsknappen finns längst ned till vänster i ditt svar, bredvid dela ^^ Och välkommen till Anime & Mange SX
  • @CharlesCoulton: Jag har redigerat specialskolans del för att peka på det faktum att de går till Onmyo Prep School. Skolan under sommaruppehållet är inte onormalt för studenter som inte har examen.
  • Jag håller med!! Tokyo Ravens passar mer till beskrivningen av frågan !!
  • @HotelCalifornia Jag tycker att du borde ändra det accepterade svaret på det här eftersom det här var det verkliga svaret på din fråga.

Det kan vara The Familiar of Zero

Möt Louise, en spirande trollkarl. Studenterna vid Tristein Academy kallar henne "Zero Louise" på grund av hennes nuvarande rekord av noll framgångar med magi. Faktum är att hennes magi tenderar att gå spektakulärt fel. Nu, som ett viktigt test för hennes skicklighet för magi, måste hon kalla en bekant för att vara sin tjänare. I detta kritiska ögonblick kallar hon upp all sin magi och önskemål om en bekant som är "hängiven, vacker och kraftfull" och får ... Hiraga Saito, en vanlig japansk pojke. Det är svårt att säga vem som är mer förvånad och bestört, men reglerna tillåter inte andra försök. Louise är fast med sin konstiga bekanta, och han med henne.

Bevis

Under vissa slumpmässiga omständigheter blir den här killen (jag antar att han är huvudpersonen), en människa, den här tjejens anda bekant (eller något).

Detta skulle vara Hiraga Saito, som beskrivningen av serien påpekar är han en vanlig japansk pojke och blir bekant för Louise

Sedan går de till en specialskola

Saito börjar gå på samma skola som Louise, Tristein Academy, för att han nu inte längre är från jorden utan i stället en annan värld

Motsägelser

på en funimationspanel visade de upp en anime som de nyligen hade dubbat

FUNimation Entertainment hade vid ett tillfälle licenserna att distribuera The Familiar of Zero, men dessa licenser har sedan dess gått ut och ägs nu av Section23 Films (sedan 2014)

6
  • Yup, den första som kom upp i mitt sinne.
  • Konstigt att de pratade om det i år då ... Tja, i mitt huvud hade det animationerna från nobunagun, så jag antar att allt går x_x
  • @HotelCalifornia det är anledningen till att jag lägger i motsägelsen. Proofs matchar vad du beskriver men motsägelserna säger att FUNimation inte har haft licenserna sedan 2014 och jag är osäker när du såg den här panelen
  • Jag såg panelen för ungefär två veckor sedan, som det står i frågan. Jag antar att det finns två möjligheter till varför de pratade om det: 1) de två personer som innehar panelen nämnde just en anime som de gillade eller 2) funimation släpper ut de avsnitt som det har licens till. Jag tänker att det förmodligen var den första, men jag kommer verkligen inte ihåg det.
  • @HotelCalifornia Jag såg inte din redigering när jag publicerade mitt svar men när det gäller den andra punkten i din kommentar efter att inte ha sett serien i sig och bara bara äger DVD-skivorna har jag ännu inte bekräftat att FUNimation till och med krediteras men om de pratade om en anime som de nyligen kallade då skulle det vara The Familiar of Zero såvida de inte "nyligen" menar tidigt förra året eftersom det var 7 maj 2014 att Australien fick DVD, man skulle anta att USA hade det mycket tidigare och det kunde ha möjligt har streamats ännu tidigare än så

Det låter som Noll ingen Tsukaima eller Zero bekant.

Besök dess Wikipedia-artikel för att verifiera om den matchar din beskrivning.

Det är en av mina favoriter, och den har redan säsong 2.

6
  • välkommen ^^ Hoppas att du tycker om det också :)
  • Det har också säsonger tre och fyra.
  • Tja, IMHO säsong 2 var sämre och 3 var ännu värre, men utseendet är ganska sant. BTW, djävulen kan bry sig Kirshe är faktiskt den mest kända ryska kejsarinnan ;-) Egentligen kan du ha kul bara att öppna Wikipedia och läsa om de historiska personerna, som japanerna förvandlade till dessa typiska anime-magiska tjejer. Jag tycker inte att det är mindre intressant än själva handlingen.
  • Åh visste inte om säsong 3 och 4! vad ska jag förvänta mig med den säsongen?
  • @nameme Säsong tre var ungefär som säsong två, uppenbarligen med lite plotförlopp och massor av fyllmedel. Säsong fyra ökade takten och kom igenom mycket mer källa med mer plot. Men i grund och botten tittar vi bara på det för en tsundere loli, så det spelar ingen roll vad som faktiskt händer, rätt?