Anonim

Kingdom Hearts 1.5 Final Mix (PS4) Del 13: Hollow Bastion

I Kingdom Hearts 2 när vi ser Soras minnen finns det en scen där vi ser Sora slåss mot någon där han, Donald och Goofy kämpade mot Maleficencts Black Dragon Form. figuren har en svart kappa, ungefär som de som bärs av Organisation XIII.

den här scenen ingick inte i den ursprungliga utgåvan av Kingdom Hearts men i den enda japanska Final Mix-versionen som nu har lokaliserats i 1.5 HD Remix. i den här scenen är bortsett från en valfri superbossstrid som chefen med titeln "Okänd".

under scenen Sora uttrycks Okänd är dock inte Okänd kommenterar att Sora är som den och är ofullständig

en referens att när Sora återställdes från en hjärtlös saknar han fortfarande den del av honom som blev hans Ingen, Roxas.

Eftersom Okänd måste vara ingen och liknar en av medlemmarna i Organisation XIII, undrar jag om det avslöjas någonstans vem Okänt är (med tanke på att Okänd kamp är den enda valfria Superboss vi ser i Soras minnen)

Enligt denna wiki var det Xemnas

Några dagar senare kom Xemnas av okända skäl till Hollow Bastion. Med tanke på att prinsessorna av hjärtat kände att de kände när de var på väg att försegla världens nyckelhål, går Sora, Donald, Goofy och Beast till det övergivna området där de kämpade Maleficent för att undersöka och snart möter Xemnas. Immateriellt till en början passerar Xemnas genom Sora och får honom att uppleva många av sina minnen i snabb följd innan han manifesterar sig helt. Sora frågar vem mannen är och Goofy undrar om det är Ansem, och även om Xemnas säger att han är bekant med namnet vägrar han att klargöra sin identitet. Han startar sedan en energiattack mot Sora, som lyckas avböja den (med viss svårighet). Xemnas kommenterar hur Sora ser ut som "honom" och därmed en ofullständig varelse, hans ord förvirrar bara Sora. Xemnas attackerar sedan Keyblade-hjulet och avser att testa sin makt.

Den scenen inkluderades också i Kingdom Hearts Final Mix som ursprungligen släpptes i japan.
Du kan också se identifiera dess Xemnas med samma vapen som han använder.