Anonim

AMV || Suicide (fransk version) (texter)

I Bleach manga-volym 57, kapitel 502, sida 56-ser du

Byakuya på en vägg med blod som stänkte överallt, och en man med vitt hår (ledsen för att jag inte visste hans namn; jag har ännu inte läst mangan, förutom de första tre volymerna) säger: "Det verkar som Byakuya Kuchiki är död."

Min fråga är: är Byakuya verkligen död, här, eller kommer han tillbaka och vad inte? Den här scenen utseende som om han är det, men vi har sett desperata situationer som detta i de tidigare kapitlen (eller episoderna) av Bleach där karaktären inte är verkligt död; de kommer tillbaka senare och gör en dramatisk entré och ser ännu mer dålig ut än tidigare. Ser du vad jag menar?

Detta KAN INTE vara slutet för Byakuya Kuchiki. Det kan bara inte!

2
  • Vilken typ av svar letar du efter? Jag kan erbjuda allt från "Ja / Nej" till ett fullständigt detaljerat gäng spoilers.
  • Hmm ... du kan svara med "ja / nej". Hahaha. Jag letar inte efter något komplicerat; det här är bara min syster och jag ville veta ASAP. Och jag är säker på att någon annan som vill ha svaret inte vill ha något komplicerat, men lägg nog så att folket här inte tar bort ditt svar. -_- Fortsätt och gör det till en spoiler. ;)

Du borde nog bara leva med den dramatiska spänningen när du fortsätter att läsa igenom serien. Med det sagt...

Det korta svaret:

Han blir bättre.

Det något längre svaret:

Han blir bättre. Och får en uppstart.

Det längre, mer detaljerade svaret:

Han hänger fast vid en tråd. Och då Squad Zero - minns att vi hörde om dem under Turn Back The Pendulum arc - dyker upp när Quincies lämnar. En av dem tar Byakuya och några andra med sig upp till Kungliga slottet. Byakuya och några andra blir sedan läkta, utrustade och utbildade i Kungliga slottet.

Jag lämnade en hel del detaljer av ovanstående, så vissa saker kommer inte att bli bortskämda, men det förstör ändå en hel del även i dess vaga korthet.

Kuchiki Byakuya dog inte här.

Han räddades av nolldelningen.

Och han dyker upp i kapitel 655.

3
  • Betyder det att han inte dyker upp fram till då.
  • Nej, han dyker upp innan det också. Det kapitlet är bara ett exempel på att han fortfarande lever.
  • Vet du i vilket kapitel han först förekommer i igen ??