Anonim

NARUTO THE FILM - Road To Ninja - Motion Comic DVD Trailer

Varför satte han en One Piece-skalle och korsben (tillsammans med stråhatten) på den allra sista sidan i det sista kapitlet i Naruto? Verkar konstigt, eftersom författarna skiljer sig åt i båda mangorna (Kishi - Naruto, Oda - One Piece), och jag förstår inte varför.

3
  • Jag hatar verkligen att han ritade det så stort. Jag får en liten ledtråd, men naruto var hans eget enda verk. Många satte det över ett stycke så han borde ha haft en bättre sista scen för att avsluta sin manga
  • Eftersom ninjor vill vara pirater när de vuxit upp.
  • Bra poäng @ z ..: D

Oda hänvisade också till Naruto i det senaste kapitlet (766):


Lägg märke till Namis klänning med Konohas symbol på och hur det finns en räv som äter ramen med en bubbelpool på ryggen.

Det är bara ett sätt för dem att erkänna varandras arbete.

7
  • 2 Förresten gjorde vi ett inlägg om detta på Facebook
  • 4 Titeln har också tre separata referenser. Mer relevanta är de vänner och länge medarbetare.
  • 2 Observera att logotypen I in the One Piece inte är Luffy utan Naruto: P Plus Konoha-symbol för O och en shuriken på E
  • 3 Och Naruto är också den som äter med Luffy
  • 1 Observera också att tecknen i bilden är (NAmi), (RUfi) och (TOni toni choppaa). Ta den första kanan i vart och ett av deras namn för att få - NARUTO!

Bolt ritar en piratskalle med hatt, en hänvisning till One Piece-serien, del av en blinkning mellan författare av båda ärmarna på omslaget till kapitel 766 i mangan visas flera referenser till Naruto-serien:

Luffy och tillbaka med en räv Uzumaki klansymbol äter ramen och Nami bär en outfit med symbolen för Konoha, som täcker med en tallrik vid samma Naruto som äter bredvid Luffy. Förutom att logotypen i serien har ändrats och skallen som bildar O har ändrats av bladsymbolen, har E en shuriken, och figur som vanligtvis är Monkey D. Luffy (stjärna i One Piece) har ersatts med en Naruto-silhuetten.

Och ja, det är bara ett sätt för dem att erkänna varandras arbete.

Referens: Bolt Uzumaki