Anonim

NARUTO BEYBLADE COMBO vs ALL SUPER KING BEYS | Beyblade Burst Sparking Super King ベ イ ブ レ ー ド バ ー ス ス ー パ ー キ ン グ

Huvudpersonen var en halv demonman. Han vandrade med sin grupp (en svart / mörkblåhårig man med glasögon) och någon annan kille. De dödade demoner.

Som jag minns använde han kulor som dödade demoner. Jag minns två avsnitt.

  • I en av episoderna anlände han och hans grupp till en by. Byborna arbetade på åkrarna och de hälsade inte på främlingarna. När de passerade byborna hittade de ett stort japanskt hus. Det fanns en kvinna i den som sjöng varje kväll. Senare avslöjades att hon var en demon, som extraherade människors "dåliga minnen" och höll dem i ovala sfärer. Sfärerna hade en vision av den person vars minne extraherades. Vem hon än gjorde för att bli hennes slav. Hon var som en siren med sin röst.

  • I det andra avsnittet fanns det en by i en skog. En berömd restaurang / dumplingbutik öppnade, men ägaren, en ung kvinnas kock var oätbar. Det avslöjades att hon hade den speciella förmågan att DÖDA DEMONS med sin MAT. Hon kastade dumplings i munnen för demoner för att döda dem, eller bara gro hennes soppa som får demonerna att smälta.

Jag kommer inte ihåg namnet på anime, men det var old school.

Det verkar vara Saiyuki

Saiyuki är historien om fyra antihjältar: munken Genjyo Sanzo (eller bara "Sanzo"), apakungen Son Goku, halvdemon Sha Gojyo och mannen som förvandlades till en demon Cho Hakkai (tidigare känd som Cho Gonou). De har skickats av Sanbutsushin (de tre aspekterna av Buddha, som vidarebefordrar himmelens order) för att resa till Indien för att stoppa en eventuell uppståndelse för Ox-Demon-King, Gyumaoh. Längs vägen drabbas de av olämpliga lönnmördare, dåligt väder och deras egna tragiska personliga förflutna. Under tiden fortsätter skurkarna, två osannolika förtroende, Gyokumen Koushou (Gyumaohs bihustru, en demon) och en galen vetenskapsman, Dr. Nii Jianyi (en människa), sina försök att återställa den länge döda kungen. Dessa experiment, en förbjuden blandning av vetenskap och magi, skapar "Minus Wave" och infekterar alla demoner i Shangri-La med galenskap och krossar den bräckliga freden som en gång fanns mellan människor och demoner.

Speciellt de avsnitt du hänvisar till kommer från serien Saiyuki Reload

  • Avsnitt 5:

    En fridfull demon, Suika, som lagar underbara måltider gör att Sanzo Party kan bo i sin by över natten.Under natten sjunger hon och besöker alla sina drömmar, drar ut sina smärtsamma minnen från dem och gör dem "lyckliga". Nästa dag agerar Sanzo och de andra, förutom Goku, alla roliga och livlösa. När Sanzo konfronteras av Lirin på vägen, kastar den Maten Skriften åt henne när hon kräver det och går tillbaka till Suikas by med Hakkai och Gojyo. Yaone berättar för Goku en historia om en demon som extraherar smärtsamma minnen. Goku och de andra åker tillbaka till byn för att försöka befria de andra

  • Avsnitt 8:

    Sanzo-festen möter en kvinna som lagar så fruktansvärt att människor faktiskt använder maten som vapen mot demoner! Goku försöker dock mat och blir sjuk. Hakkai inser dock att hon verkligen vill vara en bra kock för sin pojkvän, även om hennes fruktansvärda mat ger ett praktiskt vapen. Hakkai ger henne matlagningskurser, men när han provar hennes mat, passerar han ut! Hennes pojkvän är förskräckt över att höra att de äter hennes mat och Hakkai försöker förklara att hon vill laga mat bra. Hennes pojkvän bestämmer att han ska prova maten själv, så hemskt som det kan vara. När hon gör en maträtt attackerar en demon. Hon kastar soppan på demonen och han disigrigrerar. Hennes pojkvän försöker dock mat och tycker att den är utsökt. Sanzo bestämmer att hennes mat dödar demoner, på samma sätt som de förvisande pistolkulorna dödar dem. Som tack för att hon hjälpte henne ger hon dem alla en tallrik köttbullar, men Hakkai, Gojyo och Goku vill inte äta dem. Men på väg ut stöter de på en massa demoner ...