Anonim

EF Jazykové pobyty - En framtid

I början av anime säger Holo till Lawrence att det enda sättet hon kunde lämna åkrarna på var vetet Lawrence hade tagit med, och det var nyckeln till att hon kunde stanna kvar hos honom.

Senare, på grund av hur besvärligt vete är, hamnar Holo med en liten påse runt halsen som har vete avlägsnat från stjälkarna inuti. När hon äter detta kan hon anta sin vargform. I anime gör hon inte det här ofta. Men det är inte en stor påse, så jag antar att det inte finns mycket där inne och hon har redan förvandlats två gånger.

Nu antar jag att om hon bara spillde allt, kommer hon bara att stanna kvar där spannmålsfrön har landat.

Även om det inte har förklarats i anime, har det förklarats i Light Novels vad skulle hända om Holo åt allt?

0

Merparten av informationen finns på Holo wikia-sidan.

Hon kunde resa med Lawrence eftersom hon kan "hoppa" mellan vete, och hon lämnade vete som fanns i byns åkrar och till det vete som Lawrence köpte, vilket gav anledningen till att hon längtade efter sitt snöiga hemland och slutligen kontrakt Lawrence till ta henne dit.

Holo är en vargskördgud som var bunden till staden Pasloe, vilket garanterar en rik skörd för invånarna. När byborna blev mer självförtroende med tiden försumades dock Holo och kände sig onödiga och hoppade över staden med den resande köpmannen, som heter Lawrence, genom att "hoppa" från bybornas vete till Lawrence's vete i sin vagn. Hon längtar efter att återvända till Yoitsu, sitt snöiga hemland, och gör ett avtal med Lawrence för att följa henne dit.

Eftersom Lawrence försörjer sig som en näringsidkare kan han inte fortsätta att bära vete så Holo håller lite i en påse. Men att äta vete är inte det enda sättet hon kan förvandla:

Holo har makten att förvandlas till en massiv varg (större än en elefant) i denna form, hon använder detta för att röra sig i höga hastigheter mycket snabbare än en annan känd varelse. Hon använder också sina enorma käkar för att försvara sig själv och Lawrence (samt skrämma skiten ur sina fiender). För att aktivera detta formulär måste hon antingen konsumera vete eller mänskligt blod.

När det gäller "att bo" i vete står det också:

Holo har levt i många århundraden och är inte synligt åldrad över 17 år (åtminstone i hennes mänskliga form). Hon krediterar sin visdom från de erfarenheter som hennes långa liv har gett henne. Men hon är inte odödlig, hon förklarar att om vete hon bor i förstörs, hon skulle försvinna.

Så det är osannolikt att hon skulle äta allt vete och veta att hon skulle försvinna om det inte fanns mer vete att "bo" i. Jag minns inte mycket förklaring alls om vete bortsett från de första punktpunkterna, men jag föreställer mig det skulle inte vara uteslutet att ibland fylla på lite vete i hennes påse genom sina resor.