Anonim

The Lone Wanderer of the Wastelands - Fallout: TTW Let's Play Episode 1: My Birth

Först och främst vill jag säga att jag gjorde inte ser Log Horizon andra säsongen, så om svaret skulle innehålla några spoilers, be mig bara att titta Logga Horizon 2.

Shiroe förklarade att den nya datadisken släpptes ungefär samma tid som Apocalypse hände. Den datadisken, förutom andra, ökade nivån till 100. Det fanns också guilder som köpte EXP-krukor från sådana dåliga guilder som Hamelin för att kunna gå snabbare. Men under hela säsongen 1 märkte jag inte att någon hade högre nivå än 90. Blir EXP så långsam (över 90) i Elder Tale, eller saknar jag något? Jag såg inte ens någons EXP-stapel, men utjämning är definitivt möjligt, eftersom Minoris team lyckades få några nivåer i huvudklassen.

3
  • Folk planerade definitivt förbi 90 även under säsong ett (även om ingen slog 100). Om jag kan muddra upp några skärmdumpar lägger jag upp ett svar.
  • @senshin Det skulle vara jättebra!
  • Du vet, jag kanske har fel i det. Den enda högnivåspelaren vars statistikskärm vi ser mot slutet av säsong 1 är Shiroe (i avsnittet där han gör Rundel till en äventyrare), och han är fortfarande nivå 90 vid den tiden. Men under säsong 2 ser du människor med nivåer över 90. Det är möjligt att jämna ut 90. det är bara långsamt.

När Elder Tales släpptes första gången var den maximalt uppnåbara nivån 40. Den ökades gradvis genom hela expansionspaketen. Före katastrofen var den maximalt uppnåbara nivån 90.

Enligt Wiki,

Med lanseringen av Homesteading the Noosphere-expansionspaketet steg den maximala nivån till 100. Denna ändring gäller dock troligen bara Yamatos servern, eftersom de andra servrarna ännu inte implementerades med expansionspaketet när katastrofen inträffade.

Det är oklart exakt hur många servrar detta expansionspaket tillämpades vilket innebär att inte alla spelare som är instängda i spelet har förmågan att växa sina nivåer över 90. Men expansionspaketet gäller Yamatos servern. Det betyder att spelarna i Log Horizon definitivt kan bli högre än 90. Man kan dra slutsatsen att det är väldigt långsamt att nivåera utöver 90 och kräver mycket EXP-poäng.

Dessutom är det snällt meningsfullt att vi inte ser några tecken över nivå 90 eftersom ingen av dem faktiskt ses slipa för monster på hög nivå. Shiroes gäng var på att göra det åtminstone innan Shiroe började arbeta för Round Table Conference. Men de hade ingen tid för det efter att Shiroe försökte föra samman alla. De har blivit mer "politikorienterade". Försöker sätta upp ett ordentligt levande system i Akihabara, rundabordskonferensen och allt. Ingen av dem går verkligen ut för EXP. Så det verkar bara logiskt att ingen av dem kunde samla tillräckligt med EXP-poäng ännu.

Här är en länk till nivåsystemresursen från Wiki.