Anonim

[# 5] Devil May Cry 5 Hidden Enemies-område

I Steins; Gate 0, möter Okabe Maho i Steins; Gate världslinjen? Om han gör det, hur?

Vet inte om han gör det. Jag tror att det är upp till vår fantasi, men kanske möter Okabe Maho.

1
  • Relaterat på Reddit: En fråga om Maho.

Jag antar att eftersom hans plan alltid var att fortsätta till ett högre universitet och att vara tillsammans med Kurisu skulle han troligen ha korsat vägar med henne förr eller senare.

Även om skillnaden i den tidslinjen efter att Okabe räddat Kurisu har oändligt olika händelser eftersom tidslinjen har skiftat, finns det inget som säger vad som faktiskt kan hända men mitt antagande skulle vara det tidigare alternativet där han möter henne eftersom Maho förr eller senare skulle träffas upp med Kurisu eftersom hon är Salieri precis som Kurisu är Mozart.

Maho lever sitt liv och strävar efter att bli lika med Kurisu så att hon i slutändan skulle hitta ett sätt att träffas med henne och gå igenom Kurisus resultat samtidigt som hon strävar efter att uppnå det hon, Maho anser är att få samma ställning som Kurisu.

Det finns en möjlighet att Okabe och Kurisu inte stannar tillsammans men jag hoppas att tidslinjen inte behöver existera på grund av hur nedslagen Okabe blev i Steins; Gate 0 utan Kurisu.

Men för att avsluta detta skulle jag säga att ingen kunde veta om de inte kom ut med en fortsättning för Steins; Gate eftersom förändringarna kan vara oändliga och vi kan aldrig få tiden att röra sig som vi vill ha det.

2
  • 1 I grund och botten, upp till vår fantasi.
  • Jag menar att det finns många tecken som pekar på att de möts, men i teorin ja, tidslinjen har oändliga möjligheter till förändring och så kan du summera det till bara vår fantasi.