Anonim

⚠️ EXTREM Petite timglas kropp subliminal ⚠️

Sanjis kampstil använder hans ben och hans epitel kallas också Kuroashi no Sanji / Black Leg Sanji. Han lärde sig denna slags kamp av Aka-Ashi no Zeff / Red-Leg Zeff.

Såvitt jag minns använder Okamas också (åtminstone) benen för att slåss, som Bentham och Emporio Ivankov.

Mina frågor är:

  • förutom Sanji och Zeff, är det bara Okamas som använder Leg Style för att slåss?
  • finns det andra Leg Style-stridande än Okamas, Sanji och Zeff?

1. The Longleg Tribe använder sina ben för att slåss.

De otroliga långa benen i Longleg-stammen ger dem inte bara höjd utan också otrolig benstyrka, och de som träffas av benen på en Longleg-fighter anser att de är som metallpiskar.

Som erkänts av krigare i Corrida Colosseum, tbenen är den viktigaste delen av stamens stridsform. Att sikta på dem verkar därför vara deras mest utsatta svaghet. Men på grund av hastigheten kan en utbildad Longleg-fighter röra benen på att landa bara ett enda slag är inte alltid möjligt att göra

Detta inkluderar:

Blue Gilly: Du kan se honom använda benen för att slåss i den här videon. Han är också utövare av Jao Kun Do.

Jao Kun Do är en närliggande attackbaserad stridsstil som involverar benrörelser så snabba att fiender inte kan förutsäga var en spark kommer att landa.

Den enda kända utövaren av denna konst, Blue Gilly, har benrörelser så snabba att de skapar efterbilder som förvirrar motståndare. Han kan sedan attackera med kraft som är jämförbar med en stålpisks.

Baron Tamago: Vi har ännu inte sett honom slåss i anime men det antyds att hans viktigaste stridsstyrka ligger i hans ben. Som One Piece Wiki säger:

Som medlem i Longleg Tribe anses hans långa ben vara huvudpunkten för hans stridsstyrka

2. Inuppe, zombiepingvinen som hade Sanjis skugga använder också stridsteknikerna Black Leg Style.

I Thriller Bark Arc, Inuppe, zombien som hade Sanjis skugga använde också kampstilen Black Leg på grund av Kage Kage no Mi's krafter.

3. Vergo kan också betraktas som en stark benkämpe, även om han inte bara använder benen. Du kan se hans kamp här med Sanji där han använder benen för att slåss för det mesta.

I allmänhet finns det många kampsportartister i One Piece, i synnerhet finns det några stilar som inkluderar också bentekniker.

Till exempel Rokushiki innehåller följande tekniker

  • De Geppo gör att användarna faktiskt kan hoppa av luften, så att de kan stanna i luften mycket längre än vanligt. CP9-medlemmar kan använda denna teknik för att korsa stora avstånd utan att någonsin röra marken eller ställa in sig för snabba luftattacker.
  • De Rankyaku är en kraftfull projektilteknik, där användarna börjar med att sparka i mycket höga hastigheter och styrka, sända ut ett skarpt tryckluftsblad som kan skära föremål och kraftigt skada en människokropp.2 Det har dock visats att nästan vilken längd som helst bihang (som en svans eller nacke) vid höga hastigheter kan också detta drag.
  • De Soru gör det möjligt för användarna att röra sig i extremt höga hastigheter för att undvika attacker, samt att attackera vid högre hastigheter och med större kraft. Det avslöjades att principen för detta drag var att sparka av marken minst tio gånger på ett ögonblick.

Också Hassoken kan särskilt anpassas till benstrid Saitekniker.

Som du nämnde några Okama Kenpo användare är specialiserade på benstrid, t.ex. Bentham.

Dessutom har du Blue Gilly (stil: Jao Kun Do) från Longleg Tribe, som visades slåss i Dressrosa arena.

En annan benkämpar är Dellinger, från Donquixote-familjen.

Om du överväger att inte-kanon karaktär bör du också ta hänsyn till Varmkorv (som medverkade i den tredje filmen)

Dellinger är en sådan karaktär som använder spark som sin kampstil. Som från wikia i ett stycke.

Dellinger är en stridsman och en officer från Donquixote Pirates 'Diamante Army. Han är en hybrid mellan en människa och en kämpande fiskfiskare.

En människa-fiskman-hybrid, Dellinger föddes fysiskt starkare än den genomsnittliga människan, och går efter hans förmåga att lyfta kanonkulor vid två års ålder utan problem och det faktum att fullblodiga fiskare förmodligen är tio gånger starkare än människor, men det är okänt om han är lika stark som en genomsnittlig fiskman i förhållande till en människa

Dellinger är extremt skicklig att sparka, sett när han enkelt slår ut Blue Gilly, en mäktig kampsportartist som är känd för sin egen starka sparkning, med en enda spark utan att lämna tid för den senare att reagera. Hans sparkstyrka framhävs ytterligare av det faktum att han kan sparka och röra Machvise, som vid den tiden väger 10 ton tack vare sin Devil Fruit, även om Dellinger ropar av smärta ett resultat av sparken.

Pistol High Heel ( Pisutoru Haih ru?): Dellinger rusar mot sin fiende och sparkar honom med kraft medan du bär högklackade skor. Det är tillräckligt kraftfullt för att skada även superviktade människor. Den används först av misstag på Machvise.

Danto High Heel ( Dant Hai H ru?, Som bokstavligen betyder "Avhuggning High Heel"): - Dellinger laddar på sin fiende och släpper loss en hård spark i nacken, potentiellt stark nog att skära av motståndarens huvud med tanke på dess namn. Den används först mot Blue Gilly och är tillräckligt kraftfull för att ta ut honom i ett slag.