Anonim

Anledningen Ungdom lämnar kyrkan

I Anime / Manga One piece, när halmhattpiraten var klar med att utforska hela ön (eller slå skurkarna), kommer halmhattpiraten att fortsätta sin resa till nästa äventyr (aka nästa ö). De reser runt grand line med Going Merry snart kommer att ersättas med Thousand sunny. Manga / anime nämner aldrig hur länge de har varit i havet (det kan ta en månad kanske ett år att använda en båt för att resa i havet). I anime / manga är det som att avståndet mellan föregående ö och nästa ö bara tar några timmar att göra det. Är öns avstånd i ett stycke inte riktigt så långt?

0

Nej, vanligtvis tar det några dagar att nå den destinationen, varför det inte visas beror på att inget intressant händer. Vi visas vanligtvis bara de saker som händer eller när det finns någon viktig interaktion mellan besättningen.

Ett av de tidigaste exemplen jag kan tänka mig är när Luffy har rekryterat Ussop och de träffar de två bounty hunters (Joni & Yosaku). De pratar om en kock och de säger till Luffy att han kan hitta en på en havsrestaurang, men det tar dem 2-3 dagar att nå den från den plats där de för närvarande är (kapitlet i fråga är 42, sida ~ 19 ). Ett annat exempel är restiden mellan Dressrosa och Zou.

De flesta öar kräver lite tid att passera, men eftersom inget intressant händer där hoppar Oda bara över dessa dagar.

Här är en annan relevant fråga: Hur mycket tid har halmhattarna spenderat med varandra?

Någon allmän tidslinje i ett stycke (även om du inte bad om det, men det kan inte skada): http://onepiece.wikia.com/wiki/World_Timeline