Anonim

Om du ser ett mynt i ditt bilhandtag, spring och ring polisen!

När Lights syster kidnappas av Mellows gäng och Kira Task Force åker till USA för att göra affärer för henne med Death Note, när saker och ting börjar komma ur kontroll, skriker Light på Misa för att fortsätta skriva i Death Note.

Ljus: MISA! Håll bara käften och gör som jag sa, okej ?! Se! Jag behöver att du fortsätter att döda japanska brottslingar så gör bara det! Den här killen undersöker uppenbarligen Kira och han kommer inte ge upp. Om mordet är försenat är vi i trubbel. Förstår du inte?

Men som visat när L undersökte är ljus som fokuserar på ett område som ledde till L: s slutsats att Kira var japansk och just nu kände Light till Near's SPK i USA, för att inte tala om Kira riktar sig till brottslingar runt om i världen och får mycket informationen från internet.

Soichiro: Men ändå är det omöjligt för oss att avkänna allt på Internet. Och vi har inte haft några nya leads på ett tag.

Matsuda: Men jag skickar namn med ansikten online, jag är ledsen, men om du frågar mig är det folk som gör det som förtjänar att dö. Men jag antar att det aldrig kommer att hända. Kira får mycket av sin information från Internet så han kommer inte att döda dessa människor.

Jag förstår varför Light inte vill att morden ska dö, men varför riktar Light sig mot japanska brottslingar medan han var i USA?

OBS: Jag tittar på den engelska Dub som släppts av Madman i Australien som jag antar är samma Dub som släpptes av Viz Media.

0

Lägg märke till delen "Fortsätt döda japanska brottslingar"; detta tycks antyda att (mestadels) japanska brottslingar dödades av Kira under tiden strax före denna incident. L hade redan tidigare konstaterat att Kira opererade från Japan på live-TV. Eventuella avvikelser när det gäller att döda beteende under Lights tid i USA verkar vara mycket misstänksamma för Near, som redan misstroade det japanska Kira-utredningsgruppen vid den tiden. Ljus kunde bara bli paranoid och ville förmodligen förstärka idén att Kira arbetar från Japan under sitt besök.