Anonim

DieselDust PILOT | TFS Originals

Som titeln antyder krediteras hon bara för "ytterligare röster"

http://www.imdb.com/name/nm1516108/

En av föreställningarna som hon är "känd för" är dock FMA Brotherhood. Jag känner att hennes röst är bekant från FMA så jag undrade om någon kunde berätta för mig vilka "ytterligare röster" är?

2
  • Jag tror att hon bara är "känd för" det eftersom det är en titel med stort namn som hon var "ytterligare röster" i. Hon röstade ingen större roll. När det gäller vilka röster hon gjorde är jag osäker.
  • IMDb: s "kända för" -algoritm vet inte hur viktig någon var i en film eller TV-serie, så det är troligtvis på hennes lista bara för att FMA-brödraskap är en av de mest populära och senaste sakerna hon har varit i. Detektiv Conan är först eftersom hon var i över hundra avsnitt, men allt efter det är bara gissningar gjorda av ett automatiserat system.

IMDb misstas genom att Alison Viktorin är "känd för" Fullmetal Alchemist: Brotherhood. Som anges i kommentarerna. IMDb ser helt enkelt att Viktorin gjorde röstarbete för Broderskap, ser det Broderskap är en mycket känd titel och antar att hon är känd för sitt arbete i den.

Detta är dock helt i strid med sanningen. Viktorin krediteras endast som "ytterligare röster" i ett avsnitt: avsnitt 43. Jag har sett avsnittet några gånger och kan bekräfta att det bara finns fyra platser där en icke-krediterad röst (dvs. en utanför den namngivna rollen i poäng) hörs (exkl. manliga röster):

  • Två barn skrattar och leker (2:35)
  • Barn som tar tag i Yokis hår (3:03)
  • Baby rycka på ärmen (10:14)
  • Oförståelig prat och viskning (11:01)

Även om jag inte kan säga vilken av dessa fyra fall Viktorin faktiskt röstar, är alla fyra mycket små roller som knappast är värda att nämna.