Anonim

Persona 4- Shadow Naoto Boss

Under Sasukes "onda fas" visar anime oss hans framsteg längs Susanoo olika stadier. Det mest anmärkningsvärda är att Sasukes Susanoo reagerar med sina känslor, mer som om det matas av hans ilska. Under sin kamp med Danzo blir sasuke verkligen upprörd över hur Danzo pratar om itachi och hans Susanoo börjar utveckla kött och ögonen lyser upp. Senare i striden skriker Sasuke och hans Susano utvecklar vidare ett stötande vapen och till och med börjar använda pilar. (Hans Susanoo hade två stora powerups medan han var mot Danzo [kött och ett stötande vapen] [

]1

Under det ögonblicket nämnde obito till och med att "Hans hat har mognat och fått makten" (han säger det lite annorlunda än hur mangan gör. Shippuden avsnitt 210).

Så betyder det att det enda sättet att avancera Susanoo är genom negativa känslor? Jag vill klargöra denna orsak. Wiki säger inte uttryckligen hur Susanoo förvandlas från ben till fullklädd rustning. Den enda Sharingan-användaren som anime verkligen fokuserar på när det gäller Susano-utveckling är Sasuke. SÅ det är svårt att faktiskt generalisera detta begrepp att hat utfodra Susano för alla delande användare. (Jag är inte säker på om jag saknade något)

Hatdelen var mer överdriven, som Uchihas älskar att göra (som Itachi och Obito). Om det verkligen var fallet, hur blev Itachi så kraftfull? Han uppslukades inte av hat.

Sasuke upptäckte och lärde sig bara krafterna i sin Mangekyou Sharingan, som vi vet tar tid. Även om det är sant att hans negativa känslor som hat tvingade honom att använda mer chakra för sin Sussano, vilket gav honom den fullständiga "halva" formen.

Efter att ha lärt sig att aktivera den här versionen behövde Sasuke aldrig bli så upprörd innan han använde den.

De flesta upptäckter av Mangekyou var av en slump, precis som Itachi gjorde (Amaterasu mot den fjärde Mizukage). "Hat" har ingenting att göra med det (bara nödvändigt för att aktivera Mangekyou för första gången förstås).

1
  • Jag antar att jag måste påminna dig Madaras ord. Du säger att Uchihas är beroende av deras vilja, deras känslor som styr den. Men kraft är inte vilja. Resten ligger i mitt svar.