Anonim

I avsnitt 12 av Akibas resa: animationen, Tamotsu remsor Urame ner till hennes underkläder. Och om det finns någon av fysikens lagar som konsekvent följs i denna anime, så är det att om en Bugged One strippas, blir den utdriven / dödad.

Som en Hazoku är hon inte besatt, vilket betyder att det inte finns något att driva i hennes fall. Så jag hade förväntat mig att hon skulle dö ... men det gör hon inte. Faktum är att hon håller på att gå upp och fortsätta slåss med Matome och Tamotsu när Arisa lutar ovanpå henne och slår ut henne.

Jag har inte spelat spelen - finns det någon form av spelmekanisk anledning till att Urame skulle ha överlevt att bli avskalad?

4
  • jag får en känsla av att en av de främsta orsakerna till denna fråga är en ursäkt för att lägga upp bilderna lol
  • Animes berättelse är original och Urame visades inte i något spel, så spelmekanikern kommer inte att gälla här. (Fienden är också annorlunda; Nighteaters, inte Bugged One). Men frågan är fortfarande giltig ...
  • Är det inte solljus som förstör dem? Att ha det mesta av din hud utsatt för solljus dödade nattklubbarna i spelen. Den här striden pågår på natten.
  • @ Sigfried666 I anime ändrade de förklaringen - det är exponering för luft det är skadligt, inte exponering för ljus.